De ce vorbesti asa aiurea nu mai jigni ca nu-i frumos!
Ok vrei sa stii unde e problema de fapt. problema e 100% la tine.
Si citez:
si mai ales cand partenerul le spune in mod expres ca el prefera sa aiba pe ce pune mana?"
vrea sa slabeasca pentru ea pentru ca vrea sa arate cum se vede ea in cap "perfecta". Daca vrei sa ai pe ce pune mana ingrasa-te tu si pune la tine.
Aspectul fizic ti-l modelezi dupa cum vrei tu nu dupa cum vor altii.
e cel mai egoist lucru sa ii spui "ramai grasa ca asa imi place mie"
Stii ce zic?
Vad ca ei foc si te aprinzi, tu esti esit din casa? ai avut o relatie? ai avut de aface cu o femeie? ai auzit vriodata spunad vai ce grasa sunt esti pe dinafara! mosule si vad ca ei foc pe mine stiu ca nu-s perfect stiu cas sunt al dracului de urat un monstru pot spune, dar aici nu-i vorba de mine si de femeii, ce vrei tu sa-mi arati de fapt ca esti smecher si comentezi aberati despre cine pana la urma? si sa pun mana pe mine o pun in fie care zi ca ma spal zilnic si e normal dar tu ai facut aluzi in fine
Iei*, iesit*, vreodata*, iei*, ca-s* femei*, aluzii*, aberatii* te prinzi tu.
vrei sa iti dau cu ziarul can can? ca vad ca adevarul doare...
ce incerc eu sa iti explic este ca schimbarile corporale le faci pentru tine si nu pentru altcineva drept urmare nu ai tu dreptul sa comentezi despre dieta ei.
dar vad ca tu treci total peste ce am scris eu aici si imi pui niste intrebari care sunt foarte iesite din context si nu iti vor ajuta intrebarea cu nimic.
Era adresata tie? am scris numele tau sa vi sa comentezi? ma cati ani ai tu? si raspunde ai iubita iubit ca habar nu am ce esti fata sau baiat =) dar din cate vad eu sincer esti pe dinafaraaaaaaaaaaaaaaaa total rad cu lacrimi am zis eu ca le oblig sa slabeasca sau sa ingrase feresca dumnezeu esti pe dinafra,, stop la comentari o zi buna sa ai
E o intrebare intr-un loc in care oricine poate sa raspunda.
tu ai intrebat de ce insista fetele sa tina dieta cand tu le zici ca iti place sa ai pe ce sa pui mana.
eu am incercat sa iti explic ca o fac pentru ele nu pentru tine.
tie nu ti-a placut raspunsul ca probabil nu era ce credeai tu deja si te-ai apucat sa imi pui intrebari care nu au legatura cu intrebarea initiala.
restul e istorie.
Nu ca mor jur asta ai scris tu da. dar vad ca tu treci total peste ce am scris eu aici si imi pui niste intrebari care sunt foarte iesite din context si nu iti vor ajuta intrebarea cu nimic. scris de tine ) pretene anonymule, i-mi plac toate fetele grase slabe nu conteaza toate sunt frumoase ori cum ar fi ele, dar sunt unele fete care au un corp prefect si vor sa mai slabeasca este apsurd mosule, ce spun eu ce spui tu, ear ai luat foc nu stiu cu ce drept ai aruncat pastila pe mine ca sa ma ating pe mine si ca puii mei nu comand pe nimeni nu oblig pe nimeni fie care fata face cum doreste si adevarul ce sa dora adica cas urat si ca sunt un monstru nu dore ca stiu si ma amuza
Nu ma mai chinui sa iti corectez toate greselile gramaticale dar serios "i-mi" nu se scrie niciodata cu cratima.
sunt fete care au un corp perfect(dupa standardele tale, nu ale lor). asta nu intelegi tu ca nu exista adevaruri absolute si e vorba doar de perspectiva.
tie ti se pare ca au un corp perfect dar lor nu si in fond si la urma urmei ele trebuie sa traiasca in corpul ala nu tu deci vor sa tina dieta.
acum intelegi?
Puf, o zi buna sa ai si sa fi iubit, mult noroc
Eu nu cred in noroc.
fie care e liber sa creada ce vrea bafta coane eu ca baiat ma simt norocos si cred in el o zi buna
Buna intrebare!
Probabil pentru ca sunt nesigure pe ele si nu au incredere in persoanele de sex opus desi, de cele mai multe ori, voi aveti dreptate pentru ca suntet foarte atenti la cum arata o fata.
Dau ex daca o fata are 58 kl mor cand le aud vai ce garasa sunt si de fapt arata beton ori cum sunt frumoase cum ar fi ele
Da, este adevarat.
Păi din cauză că anumite fete doresc sa fie perfecte sau aproape de perfecțiune si le este de ajuns ca o persoanaă să le spună " vai ce te-ai ingrașat" ca să se simta prost, in plus ele sunt in continuă competiție, adică dacă văd că o fată că este mai slabă decat ele și ele au chiar puțin de sunculițe atunci ajung la obsesia ca trebuie să ajungă la fel de slabă ca ea, si oricat le-ai spune că sunt bine așa cum sunt nu te vor crede deoarece vor crede că incerci să o faci sa se simtă mai bine, deci mai bine schimbă abordarea, in loc sa spui ca ea arată bine cu forme mai bine spui ca alta fata nu atată la fel de bine ca ea deoarece nu are forme