Pentru că există în lume doar fete frumoase! Dacă tu consideri că acele fete cu nasul mare sau cu ochii mari sau cu capul mare sau cu soldul mic si picioarele obeze sunt urâte, e problema ta! E normal să nu arătăm toți la fel! E normal să nu avem aceeași înfățișare, pentru că așa ESTE DE CÂND LUMEA ȘI PĂMÂNTUL! Se trezește una ca tine să pună câte două, trei etichete și să stârnească niște curioase să-ți descopere criteriile stupide! Poate una cu nasul mare e mult mai deșteaptă ca tine și totuși nu e la fel de frumoasă așa cum spui tu.Pe ce te bazezi? Că toate trebuie să arate 60-90 ca să poată umbla cu un bărbat(aici nu văd care e sensul când zici frumos)frumos așa cum spui tu?
O să vină vremea când o să îmbătrânești, crezi tu că bărbatul frumos o să arate BINE la 80 de ani? Contează să avem frumusețea aia în suflet, să știm să comunicăm, să fim persoane ok. Dacă ești frumoasă așa cum zici tu și ai un suflet de tot rahatul sau pur și simplu ești proastă.CE REZOLVI?
Prefer să fiu etichetată o tâmpită decât să am mentalitatea ta!
Ok dar referitor ca rad desi zic ca nu, iti dau cuvântul de onoare ca nu rad pentru ca ma gandesc la faptul ca voi avea si eu copii si poate vor avea avea exact de ce rad eu daca rad.
Din disperare si din cauza ca se simt complexate. Au nevoie mereu de cineva langa ele care sa le valideze ca femei, altfel s-ar spanzura. Femeile pun inutil de mult accent pe estetic.
Hai ma ma lași?! Tu spui asta acum dar fac pariu cu tine pe cat vrei ca nu te.ai cupla cu una "urata"!
Ba chiar din contra bărbații pun foarte mult accent pe fizic cum e cand trece una "buna" sau cum ziceți voi o fluieratul dar cand trece o schiloda faceți misto de ea.normal ca fetele pun accent pentru ca totul incepe de la bărbații ca daca ei nu ar mai face asa fetele ar spune e si ce poate ma place si asa.
Daca esti urata, nu esti normala?
Cam asta reiese din ce intrebi tu.
Pur si simplu unii au personalitate si asta atrage. Daca ai un chip angelic nu inseamna ca esti o persoana nemaipomenita. (asta ar fi off la intrebare)
Tine de gusturile fiecaruia. Eu sunt o persoana urata (sunt baiat, daca are vreo releanta) si nu inteleg de ce nu as avea voie sa iubesc sau sa fiu iubit.
Desi tie iti par urate, e foarte probabil ca prietenii lor sa le vada cele mai frumoase.
Gusturile (cica) nu se discuta, tin de fiecare.
Ce spui tu straine? Stefan e departe...
Toata lumea vrea lucrurile ieftine, cand pe cele scumpe nu si le permit toti
Ma oameni buni mai bine zis nebuni, voi va luați de mine ca le jignesc pe persoanele urate cand eu le "invidiez" ca au atatia iubiti?! Doamne daca e o jignire sau o discriminare ca spun vai dar fetele urate au atâta noroc la baieti pai va rog sa ma scuzati dar cu oamnei Dementi nu am ce discuta. una e sa jignești alta e sa faci o comparație. deci uni dintre voi ma.ati lăsat fara cuvinte. Daca sunteți complexati ca sunteți urâți mai bine lăsați dracu apararile acestei categori si retusativa!
Țin să te anunț că sunt fată,nu e cazul meu să stau cu una! Aici nu se rezumă totul la cât de urât/urâtă ești,înțelege! Totul ține de comportament,atitudine! Bărbații care nu gândesc cu **** și gândesc cu capul(ăla de sus)nu se uită la fizicul tău în principiu,ci la cum te exprimi,cum gândești,cum analizezi unele chestii! Tembelii de care zici tu, imbecilii care râd de unele că sunt nu știu cum și pe altele le fluieră, ăia doar sex au în cap și multă prostie... Dacă ăia-s tipi ok, dă-o-n **** mea! Ce vezi frumos la ăia? Vrei să te fluiere și pe tine niște pămpălăi? Tu vrei doar atenție, copile.
Io nu cred asta, baietii prefera fetele frumoase.
Poate ca cele "urate" au altceva atragator.
Alea frumoase au figuri în cap, până trec la cratiţă. Alea urâte nu au figuri, nu trec la cratiţă şi sunt deştepte.
Eu vreau atenție domne bai cat de dusi sunteți uni! cum mama dracu dintr.o intrebare iti permiti tu sa spui ca vreau doar atenție?! Ce legătura au? Dar in fine eu incerc sa nu mai vorbesc cu toti oameni Frustrati plus bai fato eu am pus o intrebare legată de ceva si tu ma iei cu totul nu se rezuma la Frumusețe, ok ma ok asta e părerea TA nu toti gândim ca tine! Deci nu mai insista!
Ma sa nu exageram ca eu cunosc o grămada de fete chiar frumoase care sunt modele si isi fac mancare sunt si la facultate in București deci nu e chiar cum spui tu, legat ca f frumoase au figuri dar sa stii ca daca esti frumos nu e musai sa ai figuri, figuri ai cand ai bani.
Aoleu mai nene tu nu poti gândi la rece asta e realitate bai! sunt persoane urate frumoase proaste deștepte manierate nesimțite deci cum exista prost deștept asa exista si persone mai putin sau mai mult plăcute! si STI ce totul mai depinde si de noroc, si mai iesi si tu in lume sa vezi ca alea urate ca deja imi vin draci sunt si vulgare ca sunt complexate si sau gândit ele sa iasă in evidentă cu ceva, pe la culturile blocului se droghează sunt rele! Cei drept alea frumoase daca au si bani sunt arogante, piti, etc dar doar daca au bani asa ca nu mai manca căcat si nu mai Visa cai verzi pe pereti!
In sfârșit dupa atatia nebuni /demenți am vazut si eu un raspuns strict legat de intrebare, fara alte "adaosuri "de care nu am nevoie!
Pentru ca sunt mai multi baieti urati decat frumosi, iar fetele frumoase nu cred ca vor iesi cu niste baieti urati
Salut Roxana! Consider ca fete mai putin atractive au iubiti deoarece au mai mult tupeu, iar barbati se lasa cuceriti de asta... (recunosc, mi s-a inamplat)!
Astea ..fiind urate s-ar combina cu oricine astea mai frumoase isi aleg singure iubitii
Modelele 99% au o "cariera" stralucita in viataNu o sa admita ca o fac pe bani, dar nici nu o sa stea cu vreun amarat, hai sa fim seriosi, o viata au, si vad prea bine ce este in jurul lor, mai ales in romania.Alea la facultate, stai sa termine facultatea, si sa vezi ce "viata" or sa aiba.
Ești doar un copil prost, nu am de gând să mă complic cu tine.Have fun.
Copil prost?! si am intrat la al doilea liceu cel mai bun din pitesti, serios?! in fine continuati viata cu urâți tai la fel ca tine ca m.am plictisit de persoene frustrate eu cu restul frumosilor ne distram in timp ce voi beliți ochii la întrebări acoperindu.va!si daca mai continui poate te si blochez.
"e eu cu restul frumosilor ne distram in timp ce voi beliți ochii la întrebări acoperindu.va", aici numai dovada de maturitate nu ai dat, daca el era prost acum si tu esti cam la fel de mult. nu poti rezista tentatiilor sa injuri inapoi .
degeaba esti la al 2 liceu pe oras sau ce mai e, daca nu faci "fata presiunii".
Degeaba?! crede.ma ca nu ai dreptate ce legătura are învățatul cu faptul ca nu fac fata presiunii?! In fine si iuhuuu am 61 de Răspunsuri!
Verginic?Vac?Gras? întreabă:
VrRos780 întreabă: