Asta nici eu nu pot sa imi explic dar ne atrag au acel ceva... ce e frumos nu dureaza mult... eu nu ma refer la cei rai care dau in fete ci la cei carora le place viata, fetili...
Pentru ca stiu sa se distreze, le place viata, se simt liberi...acesti baieti rai sunt placuti de multe si asta atrage, au prieteni multi, stiu sa te faca sa razi...sunt mai deschisi, nu se exprima in termeni complicati si nu poarta discutii super lungi si plictisitoare...au parca mai multa incredere in ei, par mai puternici si fetelor le place sa se simta aparate...etc...
Cand afli sa imi spui si mie. Rau nu-s, dar viata mi-o traiesc. Caltorind, cantand la chitara, fiind voluntar, dand betii cu prietenii, etc.
Am observat ca le plac baietii aia rai care-s niste pierde vara pe la coltul blocului zi de zi, care nu mai pun mana pe o carte si care asculta doar hip-hop, pentru ca e "de cartier". Sa nu mai zicem de mersul in zgomoteci si de "ruptul" masinilor in doua, de parca-s facute sa fie tinute in 5000 de ture.
Nu stiu, asta e lumea, dar cert e ca pentru fiecare dintre noi exista cate o pereche... Pana atunci ne mai miram de 'omenire'.
Spor!
Pt ca fetele cuminti nu sunt mereu ceea ce par In interior sunt undeva intre bine si rau. insa de cele mai multe ori familia sau pur si simplu caracterul slab. naivitatea sau chiar prostia. nu le ofera prea multa libertate sau distractie. Le plac baietii rai deoarece cu ajutorul lor ar putea sa se afirme Sunt atrase de caracterul lor deoarece ei sunt exact ce ele ar vrea sa fie . Acum depinde ce intelege fiecare prin "cuminte".
Eu am discutat cu o fata pe care o consideram cuminte (e si tocilara.are numai 10.) si am descoperit ceva ce m-a surprins! E cuminte deoarece ii este frica de parinti.(doar aparent) insa ea isi doreste o viata mai distractiva, un iubit grozav si vorbeste fara nici o inhibitie despre anumite subiecte mai delicate Ele gandesc ceva de genul: "Ma plictiesc. cu un baiat cuminte m-as plictisi si mai mult... as vrea sa ma distrez. daca as fi cu un baiat rau as fi si eu in centrul atentiei macar putin :X"
Dar in cele mai multe cazuri fetele "cuminti" NU SUNT DELOC ASA
Niciodata nu sti ce se ascunde in sufletul unui om Aparentele astea...
Intrebarea asta si-au pus-o si DMX si Maximilian in 2 melodii ...problema e ca nu exista fete cuminti.
Pentru ca simt nevoia de distractie, adrenalina, lucruri pe care in mod normal nu le fac .
Ce zice Puya : "Fetele cuminti, mie`mi plac, ca`s inebunite dupa baieti rai de fapt."
Pt k fetele cuminti nu mai sunt la moda, ci fetele fierbinti care iau barbatii in proba
Probabil deoarece "contrariile se atrag". Cel putin asa se spune, dar bineinteles exista si exceptii, mai multe sau mai putine. Nu poti generaliza. In plus, depinde ce intelegi tu prin "fete cuminti" si "baieti rai".
@WildStyl3: Pentru cultura ta generala, cei care au numai de 10 nu sunt tocilari. Probabil ti-ai dori sa fii ca ea (la invatatura ma refer), dar n-ai suficient curaj sa recunosti.
Cand vine un tip mai cu picioarele pe pamant, la locul lui, ii place de acea fata pentru ca pare una normala, tot asa ca el, serioasa etc; el in cele din urma ar fi respins pe motiv ca ea vrea ceva mai "palpitant", mai energic, desi ea e linistita. si eu am fost in acea situatie si sincer nu m-am simtit bine. Nu mi se pare ceva normal, adica fete cuminti, rele->baieti rai, dar baietii cuminti cu fete cuminti mai rar, doar daca intr-adevar s-ar potrivi. cred ca atunci putem vorbi de o relatie serioasa. in rest...
Pentru ca fetele cuminti nu se simt protejate si fetele cuminti nu sunt asa de aparate... Adica nu au atatea cunostinte care le.ar putea scoate din belele[ mai dau si ele in asa ceva in unele momente] iar acei "baieti rai" au multi prieteni bazati care le.ar ajuta doar pentru ca "aia e iubita lu` ala". Ceva de genu` asta Cred.
Penaaaa1 întreabă: