| utzutzu a întrebat:

De ce fetelor nu le place naturaletea cu care au fost inzestrate? mereu cauta creme si solutii de "tencuiala". Multe din fete arata foarte bine nemachiate si totusi isi distrug frumusetea cu tot felul de nimicuri.

Răspuns Câştigător
| Anca95 a răspuns:

Buna! Probabil ele considera ca in felul acesta ies din anonimat(ce sa le faci daca numai atat le duce capu') si se dau cu var cum imi place mie sa spun.Din pacate asta va deveni daca nu este chiar o problema destul de serioasa pentru ca vad pe strada fetite de 11-12 ani cu un strat substantial de de fond de ten, distrugandu-si tenul inca de la o varsta frageda, dar ele probabil considera ca atrag mai multi baieti. Unele femei mai folosesc machiajul din cauza unor imperfectiuni ale tenului gen acnee sau pete si in felul acesta isi mascheaza defectele, crezand ca fac bine, in realitate isi fac numai probleme pentru ca fondul de ten, pudra, blush-ul nu permite pielii sa respire cum trebuie.
Sunt fata deci nu pot sa zic ca sunt in totalitate contra machiajului, insa acesta trebuie folosit intr-un mod cat mai subtil si sa nu se dea in penibil.

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Vor sa se copieze dupa adversarele lor si au ciuda, fac concurenta la frumusete.

| MadRaven a răspuns:

Eu sunt total contra machiajuluibatting eyelashescremele si alte chestii de genul nu fac decat sa iti distruga corpul...
Cred ca cea mai mare cauza ar fi faptul ca toate revistele, editeaza pozele in photoshop si astfel, celebritatile nu au niciun cos, nicio imperfectiune, niciun defect.
Au fost multe cazuri in care fetele s-au sinucis pentru ca nu erau multumite de corpul lor.
Si in plus, nu prea vezi pe cineva de la tv fara machiaj.
Cu toate astea, tot cred ca nu se merita sa te distrugi pentru niste nimicuri...aunt de parere ca toti suntem frumosi asa cum ne-a lasat dumnezeuwinking

| ℓσνє a răspuns:

Buna happy.
Nu toate sunt la fel, de exemplu eu nu ma machez, pentru ca nu-mi place.
Multi imi spun ca sunt frumoasa si naturala, fara tot felul fonduri de ten, etc.
Probabil vor sa se dea si ele mari ca se macheaza, sa zica ca de ce ea nu ar putea si celalalte da.
Cum am spus, nu toate se ia dupa niste modele proaste.
Bafta! :*
Fundita?puppy dog eyeshappy

| utzutzu explică (pentru ℓσνє):

Cel mai bun raspuns mi-a fost oferit de Anca95 pare rau poate data viitoarewinking

| ℓσνє a răspuns (pentru utzutzu):

Ok, totusi sper ca te-am ajutat happy :*

| utzutzu explică (pentru ℓσνє):

Da da merci multwinking

| Bambicuochiiverzi a răspuns:

Nu toate eu am 18 ani si nu ma machiez numa in caz de nunta sau majorate dar nu strident si nu folosesc fond de ten si nici creme niciodata.

| ellenuk a răspuns:

Sa stii ca am 15 ani si nu imi prea place cum m-a lasat mama natura! inainte imi doream sa fiu mai inalta. m-am inaltat brusc si acum ma simt nasol caci sunt mult mai inalta fata de colegele de clasa! sunt plinuta si urasc asta!

| utzutzu explică:

Ar fi o ideea dar ceva mai concis, mai realist si mai bine argumentat vreau sa fie raspunsul.

| utzutzu explică:

Anca95 frumos raspuns pana acum