| Bris a întrebat:

De ce fratii mai mari sunt intodeauna asa de nesimtiti?

20 răspunsuri:
| Hikari a răspuns:

Buna.
Pentru ca nu realizeaza unele chestii.

| Bris explică (pentru Hikari):

Unele...mai bine spus toatelaughing

| Hikari a răspuns (pentru Bris):

Cam asa. Nu prea ai ce face.

| Bris explică (pentru Hikari):

Mdalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca iti vor doar binele, uneori ar fi ei cam nesimtiti si nu iti dau voie sa faci ceea ce vrei cu toate ca nu e nimic rau, dar trebuie sa-i intelegem, au si ei nevoie de putin rasfat, dupa ce ca cei mici stau ziua intreaga in puf si maxima atentie de la parinti/rude etc. nu ar cere nici ei prea mult (doar liniste)
O zi buna.

| Bris explică (pentru anonim_4396):

Mda imi vrea doar binele... vomitand in patul meu lovinduma peste cap, tragandu-mi pisioare in spate, injurandu-ma la tot pasul! NU EXAGEREZ DELOC! si nici eu nu sunt o nesimtita ca sa-i fac toate aceste lucruri, ca asa as-i ingelege si eu de ce mi-ar face toate lucrurile astea, dar cum nu le fac, nu am nici o idee de aceea am pus intrebarea.Sa aflu ca poate e ochestie dea fratilor mai mari si nu stiu eu laughing.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Bris):

Ok cu vomitatul poate ca a baut seara prea mult si nu a putut rabda pina la baiehee hee
Si eu ma bat cu fratele meu mai mare laughing, e mare jale pe capul mamei, dar doar incearca sa ne "jucam" (da, e mai mare decat mine) e un pic mai dur, dar asta e, la un moment dat ii va trece. Oricum, nu te lasa nici tu (ce naiba), Da-i si tu vreo doua, sau daca nu vrei sa faci asta, spune-l mamei.
E mai greu sa-i intelegi pe frati, dar o sa vezi ca cand o sa fii intr-o situatie grea, el o sa iti sara in ajutor si o sa-i dea in spate aluia care te-a ranit (stiu asta, am trecut si eu prin asa ceva, acum sunt mai mare si il pot infrunta big grin )
Nu te mai ingrijora, ingoral sau plateste-i cu aceeasi moneda.
E doar copilaria (sau hormonii)

Mai da` ce mai ghicit chiar de la bautura a vomitatlaughing

Paratu` la mame este din instinctul oricarei suroi mai mici laughing
De dat ii dau de nusi mai simte...''posteriosul"laughing
Cu siguranta ...hormonii sun de vina laughing

Acum nu mai ramane decat sa-l intelegi laughing
Fii tu calea cea buna. kiss

Mda ...mersi pentrconversatielaughing

Te-am ajutat cu ceva, sau mai bine ma culcam?

Mai ajutat laughing ( nu lua in seama rasetele le pul la orce-vezi)

| CityOfSatan a răspuns:

Pentru ca ii tine!

Răspuns utilizator avertizat
| RamonaIonescu a răspuns:

Pentru ca se simt ei ''mai cu mot'' si simt nevoia sa arate asta... oricum asta e doar parerea lor si nu trebuie sa ne simtim nicicum din cauza a ceea ce spun ei... cel mai ok e sa-l ignori, atunci il va durea si o sa inceteze cu jignirilewinking

| Bris explică (pentru RamonaIonescu):

Daca il ignor primesc cadou palme ...are un temperament extrem de vulcanic.Se enerveaza si daca ii spui ''esti prost''.

| DaNnNuTzZzA a răspuns:

Asta ma intreb si eulaughing!

Întrebări similare