Asta e moda. Pun pariu ca asa ar fi fost si inainte daca lumea avea bani de telefoane dar din fericire pentru copilaria mea si a multor altora, nu erau bani de asa basini pe atunci. Acum toata lumea are. Una voia sa ii cumpere telefon copilei ei care era la gradinita, iti poti imagina? "Moda" cand eram eu mic era sa ne jucam toti, toate prostiile. Acum? Facebook, Instagram. Enspe mii de like-uri si pupincurisme. Ce sa mai iasa copiii afara la joaca. Stau si dau 30 de refresh-uri pe minut sa vada poate a mai primit o apreciere. Patetici si tristi.
Eu folosesc telefonul mobil pentru serviciu, pentru a apela, pentru a căuta informații pe internet și singurul site pe care îl accesez de mai multe ori pe săptămână (înafară de cele pentru serviciu) este tpu.ro/.
Pentru asta e util telefonul, nu zic ca nu, dar ma refeream strict la generatia din ziua de azi ca se uita la tot felul de prostii, in loc sa foloseasca telefonul cu cap
Pentru ca parintii, in loc sa cumpere un aragaz + o masina de spalat +un frigider (4000 roni sa zicem) cumpara plodinului un rahat( ma scuzati) de telefon sa aiba baiatu la ce se uita noaptea sub plapuma ...ca sa nu se "plicti"
Buna intrebare, se duce generatia asta naibii...de fapt, s-a dus de mult. Si eu sunt adolescenta, dar nu imi petrec timpul uitandu-ma la aiureli. E bine sa folosesti si telefonul cu internet, dar nu urmarind tampenii.
anonim_4396 întreabă: