Eminem a atacat mai mulţi rapperi, mă rog, mai bine zis trapperi. printre care şi MGK, din toţi doar Kelly a făcut diss, Eminem a zis şi de Migos, şi de Drake, şi în general de toată generaţi asta, gen Lil Pump, Lil Yacthy, şi aşa mai departe.
Unul din versuri sună aşa " Sunaţi ca cei de la Migos când îl copiază pe Drake ", are el ceva cu noua generaţie... iar despre MGK, Eminem a zis că l-a făcut pentru că Machine Gun ar fi zis acum 6 ani de fiica lui Eminem că e. " bună rău ", dar nu cred că ăsta e motivul, ci motivul e acela că MGK l-ar fi atacat pe Eminem mai demult pe o melodie, mai exact una Tech N9ne ft Machine Gun Kelly.
A si zis in interviu ca a vazut ca a vorbit despre ea si asa atragea pe aia care se ocupa cu stirile si Em voia sa o apere de asta si s-a enervat. Dar mai mult pentru aia cum ai zis si tu cu piesa lui tech n9ne si mgk si ca zicea "tu doar faci rap, nu esti dumnezeu" si cam asa
Eu am ascultat asa 2-3 piese de ale lui sa vad cum e, si sincer nu canta chiar asa rau si mi-a placut un pic dar diss-ul mi s-a parut mediocru.
Nimeni nu are curajul sa se bage la Eminem, nici negrii nu se baga, Mgk s-a bagat pentru atentie si probabil isi va pierde si cariera, a fost curajos dar a fost degeaba. ''i had to give you a career to destroy it'' atat.
Mda, o fost destul de fain(si beat ul a fost calumea). Eu stiu de el de prin 2012, de cand o venit pentru Cena la WM28
Mgk a incercat de vreo 6 ani sa faca diss lui eminem dar em nu l-a bagat niciodata in seama, cand Eminem a vazut la stiri pe google "mgk a spus ceva despre Haile, fiica lui Eminem" si de acolo eminem in piesa "fall" din albumul kamikaze a facut un diss unde se ia de acei trash spunand si ceva de mgk gen "cine ***. (nu ma lasa sa scriu) esti?".
Mgk nu a astepat si a lansat rap devil unde spune ca are barba urata, sta in casa sa urle la microfon si numai pe dictionar, ca ultimele sale albume nu sunt bune deloc si astea. Eminem a raspuns acum vreo 4 zile in piesa "killshot" unde spune chiar multe printre care:
Am uitat sa te chem pentru autograful pentru fiica-ta (ceva de genul)
cum ai putut sa te numesti dupa o arma si sa porti codita?
Dau un apel la interscope si devii fantoma
La 45 de ani vand mai mult decat tine
La 29 de ani am avut 3 albume ce au rupt
Pistol? Pariez ca nu esti nici arc si sageata
Iti vor pune numele langa ja rule si benzino, la cei care au nominat numele lui Hailei.
Trebuia sa-ti dau o cariera sa o distrug
Pana cand va exista Shady tu vei fi doar in umbra mea
Ce se intampla atunci cand machine gun (mitraliera) ramane fara gloante?
Vei face un hit doar in ziua in care Diddy va face un hit in care zice ca l-a ucis Tupac. Erau multe dar asta imi plac mai mult.
Alea ale lui mgk mi se par un pic mai mediocre.
Nu vreau sa fac acum pe fanul lui eminem dar runda asta el a castigat-o. Mgk a anuntat ca pe 22 luna asta va scoate piesa Binge, cred ca tot despre Eminem.
Mgk cauta doar atentie si singurul mod de avea cat mai multa este sa faca diss despre cel mai cunoscut adica Eminem.
Iti dai seama ca ala nu se putea de un trash din ala, cine ii baga in seama? Nimeni.
Dar a facut oricum rau, de Haile nu trebuie sa se atinga nimeni ca ja rule si benzino, pentru asta nu mai au o cariera si peste putin si mgk
sper ca te-am facut sa intelegi de ce a facut ala diss pentru Em.