Conflictul dintre generatii a existat mereu, unii se cred mai buni, mai destepti si considera ca pe vreamea lor era altfel. Era pe dracu'. Din punctul meu de vedre, generatiile noi sunt de o mie de ori mai cuminti decat generatia mea. Cand ma gandesc la ce faceam eu in copilarie parca nu-mi vine sa cred ca sunt atat de cumintii copiii din zilele noastre.
Se pare ca nici tu nu esti departe de generatia actuală, ca varsta ma refer.
Ba sunt foarte departe ca varsta.
In sus sau in jos?
In sus, evident.
Exact! Nu știu ce este cu ura asta pe generația asta
In generatia Z sunt si eu ( am 26 de ani ). generatia Z cuprind oamenii nascuti intre 1990-2012.
In legatura cu eterna plangere despre generatiile viitoare, asa a fost de cand e lumea. Strabunicii nostri s-au plans de bunicii nostri. Bunicii nostri s-au plans de parintii nostri. Parintii nostri s-au plans de noi. Iar acum noi ne plangem de copiii nostri. E de fapt perioada aia in care urmasii nostri fac lucrurile in mod diferit prin rebeliune si reforme sociale. Iar noi cei care nu ne adaptam rapid la schimbare, ne vom plange despre acest lucru, pentru ca ni se pare ca nu e ok. Si nu spun ca toate aceste reforme sunt ok, ci spun ca indiferent de schimbare, mereu ne vom plange.
julie întreabă: