anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce imi apar cosuri mari sub piele, in zona maxilarului a maselelor? Daca le sparg, se umfla mult si se inrosesc si imi trece foarte greu. Ce sa fac ca sa scap de ele? Voi a-ti patit asa ceva?

3 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus! Coșurile indică existența unei congestii sau a unui dezechilibru. În funcție de localizarea lor pe suprafața corpului, se poate spune ce organ intern este afectat. Ai mai jos câteva remedii naturiste.
- O lingurita cu scortisoara se amesteca cu 1 lingurita cu suc de lamaie si se adauga pe suprafata tenului acneic.
- Amesteca scortisoara si miere, pana obtii o pasta. Seara, inainte de culcare, aplica amestecul pe fata, iar, dimineata, clateste cu apa calduta. Pentru ca acest tratament simplu sa fie eficient, trebuie sa il mentii timp de o saptamana.
- Aplica pulpa unei rosii proaspete deasupra zonelor afectate de acnee si pastreaz-o acolo 30 de minute, apoi clateste cu apa calda.
Mai multe poți citi aici http://www.kudika.ro/articol/frumusete~tips/3411/probleme-cu-acneea.html
O zi cu zâmbet să ai!

| ValentinP a răspuns:

Am si eu frate si numai stiu cum sa scap de ele x_x am incercat de toatestraight face

| engel93 a răspuns:

Nu stiu de ce dar..eu folosesc masca cu iaurt+faina+apa de la orez fiert ( poti sa faci si alte combinatii cu iaurt care crezi ca merg pentru tenul tau) mereu am obtinut rezultate pozitive cu iaurtul; apoi cosurile ori se retrag si nu umbli la ele ori ies la suprafata, cu mainile curate intinzi pielea in acea zona putin si iese puroiul sau apa aceea ..si dezinfectezi cu spirt ....soer ca te-am ajutat, e chiar groaznic cand nu reusesti sa scapi de ele sad