Mmmm, tu ai numai 14 ani, poate ca ei cei care te numesc golan etc, te cred prea mic pentru a face asa ceva. Dupa parerea mea sunt 2 puncte de vedere in aceasta situatie! Primul ar fi ca e bine sa faci ceea ce iti vrea inima ta, fiiindca daca tu te simti bine, in ceea ce faci, de ce sa nu continui asta, indiferent de vorbele altora, ai doar o viata, si te distrezi azi pentru ca nu stii ce va fi miine! Pe de o alta parte e si firesc ca ei sa te numeasca asa, din partea parintilor nu e prea bine, fiindca ei trebuie ca sa te inteleaga si sa iti dea mai multe sfaturi, sa te ajute cu ceva, sa iti fie alaturi... Iar tu lasate de fumat, (ori nu fuma atunci cind esti cu cineva din rude, sau cu cineva care stii tu, sa te invidieze si sa scoate fel de fel de vorbe) Fa asta atunci cind esti singur, sau in sinul amicilor! Noaptea... mai stai acasa, mai stai de vorba cu parintii, mai uite la tv cu ei, sa vada si ei ca le acorzi macar citusi de putina atentie! )) sper ca am putut sa te ajut cu ceva )))
imi dai si mie o funda
WOW! Iti raspund dupa 4 ani, dar iti spun ca tu stii foarte bine cum e viata asta pe la 13-14 ani! Bravo! Tu esti primul om de pe TPU pe care l-am vazut sa spuna asa ceva! Bravo!
Păi asta ești cu adevărat, astea nu sunt activități normale pentru unul de 14 ani. Ce dracu să cauți în club la 14 ani? De ce dracu să fumezi la 14 ani, n-ai altceva de făcut în viață?
Ce să faci? Să îți trăiești viața ca să poți să te bucuri cât mai tare de plăcerile ei, adică să încetezi cu chestiile astea. Ești doar un cocalar care vrea să iasă în evidență, nimic mai mult.
@XxDeeDeexX
Una e să fumezi o dată, alta e să fumezi încontinuu. Nu te băga. Știu ce zic. E un cocalar. Altceva nu mai e de argumentat.
XxDeeDeexX u nu esti "vagaboanda" esti o mica printesa cu jetu tau atomic cu tot.
Revenind la bogdan.
Nu stiu ce sa spun eu fumez, beau dar am 20 de anisori
Eu la varsta ta ma jucam cu masinutele
@Roxana De ce să regrete cum și-a trăit viața dacă lui îi place ce face acum? Momentul contează.
7h30 OMG omule il deprimi WTF de unde pla mea stii mah u ca e cocalar ca m am si enervat.ca si eu am fumat minim o data si am 13 ani si SUNT FATA.asta inseamna ca`s vagaboanda?(jet atonic cui nu i convine)...in fine...ok nu stiu cum te porti u de`ti zic ca esti golan sau vagabond dar incearca sa faci in ashea fel incat sa i multumesti pe toti.si in legatura cu parinti tai.(nu mi se pare normal as ti spuna ashea ceva).dar ei(banuiesc)incearca sa te ajute sa nu ajungi ashea(nici mie nu mi place sa o ascult)dar.mai fac si ce zice ea(ea=mama).ca nu mi place sa nu fac ca ea uneori si sa mi zica dupa aia"Ti-am zis eu":-l e enervant.
So dude Bfta:*:X:*
Sunt de acord roxana-ca trebuie sa ma schimb,dar pentru ce.o viata am? nu prea ma inteleg cu parintii daca beau,plec cu prietenii,fumez, merg prin cluburi, disoteci ma maii golesc din inauntrul meu am prieteni care ma inteleg
Si ti se pare mult ca,,, cheltuiesc cu prietenii vreo 6 milioane daca nu mai bine intr-o seara la club,discoteca, tigari, bautura?
@roxana-nu m-am gandit la parinti intru-un fel bine fac intr-altu nu dar spune-mi nu si ei au gresit? in tot acest timp? ca nu prea m-am inteles cu ei ce sa spun. spune-mi tu cum te distrezi?
Ai dreptate-O sa incerc sa ma schimb-Chiar imi iubesc parintii, si ei ma iubesc(cred) stiu ca lucreaza pentru banii care eu ii stric prin cluburi-etc-Nu duc lipsa de nimic cu ai spus roxana am parintii am bani de unde sa stric dar nu cred ca imi foloseste la varsta mea asa ceva -astept raspuns
Eu nu o sa ma iau de tine, asa esti tu bun.Dar ai o singura viata, vrei sa traiesti cu un regret ca ai facut chestia asta. Uite aici o melodie care sper sa te ajute, e foarte emotionanta:
http://www.youtube.com/watch?v=619mZoK6pF0
SCHIMBA-TI VIATA! Fa-ti parintii mandrii, ca uite cum se pierd pustii ca tine. Avem aceeasi varsta, si iti dau un sfat ca si cum ai fi fratele meu. SFATURI:
1.RENUNTA LA FUMAT(azi fumezi, maine uite bei cum spui, poimaine te droghezi, duminica:MORT) Parintii tai iti vor binele. Stii ce dureros este sa iti vezi copilul cum creste si apoi toate planurile pe care le ai pentru el se sting pentru ca el a ales alta viata.Macar renunta la discoteca, fumat, baut si ramai cu tunsoarea.Schimba-te ca om, ca si caracter si o sa ai o viata mult mai buna. Sper ca te-am ajutat.
Laura scuza-ma ca iti spun tu ai ascultat o singura data :nimeni altu' -inca o poveste. Bogdane poate nu o sa iei in seama sfaturile mele, dar te rog sa te gandesti:Merita sa traiesti ca un "vagabond"(cum iti spun parintii) si sa nu ai nici o bucurie de la viata, sau sa fii apreciat pentru o perioada mai lunga.GANDESTE-TE
Placerea pe care o simti tu este de o secunda, poti face altceva cu viata ta si sa simti o placere care va dura ani.Mai scriene si tu sa vedem cu cine esti de acord.Ai grija de tine! Fetelor ma dezamagiti, sunt de acord doar cu 7h30
Bogdane eu te inteleg dar ai grija la prieteni, ca poate nu iti vor binele.Si pana la urma o sa incerci sa te schimbi?
Inca ceva fetelor ce am remarcat la Bogdan. FELICITARI! Ai avut curajul sa recunosti ca ai gresit, nu multi recunosc asta si inceraca sa se schimbe.Deja uite faci o schimbare.Bravo
Pai faptul ca ne-ai cerut ajutorul inseamna ca esti dispus la o schimbare, ca vrei sa iti schimbi viata, nu multi incearca sa schimbe.
Cat despre bani Bogdane :In zilele astea oamenii incearca sa fie chibzuiti.Tu nu te gandesti ca parintii tai muncesc ore in sir pentru banii aceia, si tu ii dai asa.Un sfat citeste Banul muncit si ai sa vezi ca daca ai munci tu pe acei bani ti-ar tremura mana pe ei cand sa ii dai.Nu stiu ce o fi in sufletul parintilor tai cand te vad ca fumezi sau bei.Eu cred ca ii doare, tare, tare rau.Te inteleg esti tanar vrei sa te distrezi, avem aceeasi varsta dar eu ma distrez altfel.Tu ce spui am dreptate? Te astept cu un raspuns.Ai grija de tine!
Bogdane scuza-ma ca nu ti-am raspuns in ultimele zile am fost plecata la bunici.Ai dreptate si parintii tai au gresit prin faptul ca nu au incercat sa te inteleaga si sa petreaca mai mult timp cu tine.
Insa asta nu inseamna ca nici tu nu esti vinovat.Imi pare foarte rau cand vad ca tu esti o persoana remarcabila si foarte buna dar nu stii sa pui asta in valoare.Incearca sa te distrezi altfel nu prin cluburi.Imi pare rau cand vad ca ai ales un drum gresit in viata, probabil cum le pare si parintilor tai.Dar inca mai poti indrepta ceva.DESCIDE OCHII Bogdane! Cum am mai spus esti o persoana remarcabila si imi pare rau ca te pierzi intr-o lume urata. Oamenii din intreaga lume plang dupa sanatate, iar tu ti-o distugi singur.Ai idee cati oameni bolnavi si suferinzi asteapta pe o lista interminabila un transplant? Ai idee cati copii fara parinti asteapta sa fie adoptati intr-o familie iubitoare, iar tu iti distrugi parintii? Tu ai toate aceste lucruri minutate si le distrugi.NU prietenii tai te hranesc ci parintii, nu prietenii te ocrotesc ci parintii.Ai putea avea o viata minunata, dar tu singur o respingi.Cat despre cum ma disrez euai nu ar fi cam multe de spus decat ca imi place foarte tare sa stau la tara, la iarba verde cu prietenii(prietenele) foarte apropiati, cu care ma stiu de cand eram copii si sa depanam amintiri.Seara se strang foarte multi la noi la poarta si facem un gratar cu porumb si ne jucam.Dar nu numai asa ma distrez, asta fac ocazional, mai imi place si distractia cu familia. Sper ca te-am lamurit.Te astept cu un raspuns.
Nu ai idee cat ma bucur ca nu o sa mai fii sclavul acelor vicii, te felicit din toata inima si sper ca acum sa fii fericit in adevaratul sens al cuvantului, sa simti bucuria adevarata. Poti sa iti traiesti viata altfel.Parintii tai te iubesc si in adancul iniimii pe langa vorbele dezamagitoare pe care ti le-au spus sunt mandrii de tine ca si mine in acest moment. Sper ac ai realizat ca ai multe lucruri frumoase de care altii nu se bucura, si tu poti sa te bucuri de ele.Ar trebui sa le spui si lor ca o sa te schimbi si mai important ca toate ar trebui sa le spui ca ii iubesti mai mult decat orice pe lume.Ai grija de tine in continuare! Si sper ca pe viitor sa nu mai cazi prada viciilor si ispitelor vietii.
Roxana
Poi nu stiu... poate pentru ca asa esti.
Scuze ca am spus asta, dar am fost sincera