Poate însemna că te consideră rău, diabolic, afurisit, neastâmpărat, pus pe rele, urât cu draci ori pur și simplu habar n-are ce înseamnă cuvântul și-l folosește ca să se afle în treabă.
Intreab-o pe ea, ca noi nu avem habar de ce iti spune cineva itr-un anume fel.
Să analizezi cu ce ton îți zice, dacă îți zice când e nervoasă sau la întâmplare. Poate doar dorește să fii mai atent cu ea. să atragă atenția, și de aceasta se folosește de cuvinte grele.
Imi zice asa fara sa fie ea nervoasă
Dacă e fără nervi, atunci sau e tic verbal la ea, sau te place și se comportă paradoxal, dorind să te provoace să fii activ.
Depinde daca esti prietena si va intelegeti bine iti spune din prietenie cum imi spune mie o super prietena. Daca nu va intelegeti bine asa e felul ei de a te jigni. Mie imi spune crush dra*u adica acelasi lucru din ura nu ma suporta nu o baga in seamaa si gata
Depinde daca esti prietena si va intelegeti bine iti spune din prietenie cum imi spune mie o super prietena. Daca nu va intelegeti bine asa e felul ei de a te jigni. Mie imi spune crush dra** adica acelasi lucru din ura nu ma suporta nu o baga in seamaa si gata