Asta nu stiu, este o dementa de-a unora. cum sunt si sanii. stim ca nu ne ajuta dar este o dementa de-a noastra care nu se v-a schimba...
Io n-am demente d'astea pe fitoase le-as bate nu mai in cap... si in legatura cu sanii. stim cu totii ca ce-i mic nu-i bun, dar stim si ca ce-i mare strica deciii... Iti dai seama
Nu prea ne plac fitoasele doar daca avem multi bani, suntem atrasi mai mult de frumusete, pentru ca noi putem fi foarte tandrii insa inauntrul nostru tot niste animale suntem, dar nu in fata voastra, asta e clar
Sper ca ti-am rasp la intrebare si la inca cateva intrebari despre baieti si chestia cu relatie online? nu incercati fetelor, ca unele zic "nu ma inseala doar pe mine ma iubeste" daaa nu ne multumim cu :* trebuie sa fie real, deci... intelegi tu
Pe mine m-a ferit Dumnezeu de astfel de gusturi
Pentru ca, poate, sunt mai greu de cucerit...Adica, fitoasele sunt de cele mai multe ori cele mai populare din scoala, deci daca iesi cu o fitoasa o sa te cunoasca toata scoala.Cred ca de asta...
Unde ai auzit asa ceva? e o prostie! nu stiu niciun baiat caruia sa-i placa fitoasele, si nu cred ca exista vre-unul!
Andra0987654321 întreabă: