| zăGhost a întrebat:

De ce, în general, tinerilor le e greu să-şi exprime sentimentele?

Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

În cele mai multe cazuri din cauza timidității și a fricii de nereușită/refuz.
O seară plăcută!

10 răspunsuri:
| Dean1996 a răspuns:

Pentru ca cel mai greu in lumea asta e sa pui sentimentele in cuvinte.E imposibil aproape.

| Deny1333 a răspuns:

Pentru că, în ziua de astăzi, nu prea mai sunt apreciate sentimentele - mai ales în rândul adolescenţilor.
Se închid în ei de teama unui refuz sau a unui eşec şi preferă să dea dovadă de nonşalanţă.
Unii au trecut prin aşa de multe încât consideră că nici nu mai simt.
În fine, chestia asta le-a intrat în reflex. E ca un instinct de auto-apărare, e teama de a fi rănit. :]

| Hirako a răspuns:

In general, tinerii au atat probleme de exprimare cat si probleme de gandire, ceea ce e din ce in ce mai grav.In alte cuvinte, nu sunt in stare sa-si rezolve problemele si pur si simplu fug de ele.In mare parte e vina parintilor, pentru ca nu i-au educat corespunzator, daca ar fi trait intr-o familie in care puteau sa vorbeasca despre orice sentimente, mai mult ca sigur ca si le-ar fi exprimat si in viata de zi cu zi.Cu alte cuvinte " daca copilul iti zice ce vrei sa zica ca te stie de frica [...]" cam asta se practica in Romania.Bagi spaima in copil pana zice doar ce vrei tu.

| apalipis a răspuns:

De fapt, teoretic vorbiind, oamenilor in general le este greu sa-si exprime sentimentele nu numai tinerilor.
De ce? Aici ar fi multe motive.
Poate ca unii tineri nu sunt pregatiti mental sa stie cum sa-si exprime sentimentele de exemplu sunt mai timizi si nu prea stiu cum sa vorbeasca sau sa arate ceea ce simt.
Poate ca unor tineri le este greu deoarece nu mai au incredere in ceilalti si cred ca e mai bine sa-si pastreze explicatiile pentru ei.
Poate ca le este greu deoarece nu au fost invatati cum sa-si exprime sentimentele mai usor, sau nu au descoperit o cale mai usoara.
Lista ar putea continua.
Ceea ce este clar este ca, cu totii suntem oameni si ne este greu sa facem multe lucruri, printre care sa ne exprimam sentimentele.
Poate ca este un defect al nostru, dar asta ne face imperfecti, originali.

| lilboutique a răspuns:

Hei...parerea mea este ca ne este frica (da, ne este, pentru ca si eu sunt adolescenta) deoarece ne este teama sa nu fim respinsi, sa nu fim judecati pentru felul in care gandim. Pt ca suntem imprevizibili si uneori ne surprindem chiar pe noi insine. Pt ca uneori ne schimbam atat de des opiniile si chiar si sentimentele, iar uneori suntem atat de confuzi in legatura cu ceea ce simtim si nu le mai putem impartasi si altora aceste trairi ale noastre. Asta e parerea mea:d

| KaterinaPetrova a răspuns:

Pentru ca e cea mai ciudata perioada din viata unui omhappy si cea mai frumoasalaughingbig grin

| Mihaela_5801 a răspuns:

Salut, inca o intrebare la care e greu sa gasesti un raspuns concret! Deexemplu unora le este greu sasi exprime sentimentele pentru ca sau imbracat in niste masti false care nu le apartin, si siau creat o reputatie, iar daca se vor arata adevarata fata si adevaratele sintimente la sigur se va termina dulceata vetii, cel putin asa cred ei! mi-ar placea acest fel de a gindi sa dispara la toti tinerii! Daca vrei sa schimbi lumea schimbate mai intii de toate pe tine insuti!

| eugeniu001 a răspuns:

Pentru ca sunt tineri nu stiu cum trebuie sa se comporte in asa situatzii sau nu sunt pregatitzi pentru asta

| Oana_9831 a răspuns:

Pentru ca s-au obisnuit sa si le exprime in scrislaughing acum toti se dau zeite si zmei pe mess dar in realitate.din cauza internetului a disparut comunicarea.sad

| FataIntenisi1342 a răspuns:

Pentru ca le e frica de un refus, o respingere.