Uite eu nu ma uit neaparat la frumusete eu mai ma uit si la felu de a fii sa zicem ca 50 la frumusete si restul interior si felu de a fii si daca o fata e dragalasa asa si buna la suflet eu pe ea o aleg nu neaparat ne uitem la frumusete.imi dai si mie funda plz!
De ce in prezent fetele se uita numai daca baiatul are masina, vila cu piscina si daca mai e si crai e perfect?
Again, depinde de fiecare.Altfel spus:http://www.youtube.com/watch?v=sICMkjrUvt0
Este primul aspect pe care baietii il observa cand cunosc o fata. Dar ce-ti pot spune sigur este ca nu mi-as dori pe termen lung compania unei domnisoare cu care nu comunic excelent si nu-mi inspira incredere indiferent cat de frumoasa ar fi Pe masura ce cunosti persoana iti faci o parere de ansamblu, si conteaza si alte calitati.
Si eu prima oara ma uit la infatisarea sa, iar apoi imi dau seama ce fel de om e. De ce? Pt. ca asa e mentalitatea noastra, oricum realizez ca frumusetea e trecatoare dar
Si asta li se intampla in general adolescentilor.Cand ajungi la maturitate apreciezi frumusetea interioara.
In prezent nu se mai pune mare pret pe sentimente, ci suntem inconjurati de o generatie obsedata de sex
Sincera sa fiu si eu mi-am pus de multe ori aceasta intrebare, nu ca n-as avea parte de baieti(slava domnului), dar probabil asta este mentalitatea din zilele noastre, n-avem ce face...pana la urma si fetele se uita dupa felul cum arata un baiat, sincera sa fiu eu una nu as fi cu un baiat care arata mai rau ca mine, pentru ca asa este...
Puneti intrebarea si altfel. Si voi fetele, majoritatea faceti exact ca noi, baietii. Bineinteles ca exista destule exceptii, care nu pun fizicul pe primul plan. sau macar se uita si la celelalte calitati / defecte. In timp, toti vom vedea altfel lucrurile.
Ms pentru funda
sa meritat raspunsu sa-mi dai funda?
asta e felu meu de a fii nu ma uit numai la frumusete
Spune-i unei fete urate ca este frumoasa pe interior si dupa aia ea sa=ti zica ca nu are un plaman
Adelina004 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
farazambet întreabă: