| herbalist a întrebat:

De ce in romania toate fetele sunt infumurate, fitoase, si cu limba scoasa dupa bani si masini? rolling on the floorchiar as vrea sa aud nis pareri in special de la fete

Răspuns Câştigător
| CiocolataCuAlune a răspuns:

Eu stiu de ce.Pentru ca asa ele se cred mai "cool", mai destepte, etc.si eu sunt fata,le inteleg pana la un punct...dar la un momentdat, ma satur de fitele lor si de dorintelelor stupide. daca le intrebi ce planuri de viitor au, ele iti raspund ca vor sa gaseasca un prost pe care sa-l stoarca de bani.majoritatea nici nu se gandesc mai departe, la ce liceu sau la ce facultate vor intra.ele cred ca daca se comporta cum se comporta vor ajunge departe(eventual pe dn-eu).ele nici nu se gandesc la medii.dar pana la urma e problema lor...si apropo nu toate se comporta asa(eu sunt una dintre exceptii)

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Din cauza saraciei si a prostiei omenesti pe care o au in cap. Vor sa se vada smechere in masini de lux.

| mgtow a răspuns:

BolinAimee si in strainatate sunt pe bani ca nu le ajung averea care le-o da parintii daca nu am incercat sa imi fac prietena aici aoleu par mai proaste decat romancele noastre.

| Silvia a răspuns:

Toate fetele? Asta înseamnă şi că dacă tu eşti frustrat şi misogin aşa sunt toţi băieţii?
Într-adevăr,în România majoritatea fetelor sunt bitches,piţipoance,proaste şi fiţoase.Dar asta nu înseamnă că TOATE.
Caută, sunt şi fete normale, dar mă mir că te vor băga în seama văzând cât de subiectiv eşti.

| whatevernvm a răspuns:

Nu sunt toate asahappy Majoritatea cred ca banii aduc fericirea si ii cauta unde stiu ca ii gasesc (la fraieri)

| BlackVeil a răspuns:

Din cauza foametei...
La cat de infometate sunt, ofera tot "pachetul" pentru o coca-cola, iar daca mai e vorba si de o saorma... Boierie! laughing
Iar fitele si infumurarea sunt original romanesti, nu gasesti roman normal fara aceste doua "calitati"!
Niste cacacioase...

| Skylar a răspuns:

Totu' de la bani pleaca whistling

| Linda100 a răspuns:

Pai pentru ca asa sunt elehappy Da stii de ce? Ca Romania nu e o tara ca Franta, si alte tari. Ele vor sa-si elaleze bogatiile sau sa fie ca si persoanele din strainatate. Dar se comporta cu totul pe dos. In celelalte tari nu o sa vezi asa fete fitoase, rele ca la noi. A noasre vor sa devina ca si lumea din afara...si nu reusesc, cel mai bine e sa fii natural.

| MadutzaB a răspuns:

Sincer nu sunt toate asa.Cele despre care zici tu fac parte din categoria "pitzipoance". Sunt genul de fete crescute in puf care au fost invatate cu banii si e logic sa ii doreasca, dar mai pot fi si genul de fete foarte sarace care iar ar face orice numai pentru bani. Daca ai intalnit doar astfel de fete sa stii ca esti ghinionist.

| gabriela93 a răspuns:

Nu sunt toate la fel, depinde in ce cercuri te invarti.