| ღDiissyღ a întrebat:

De ce in ultima vreme ma simt singura si tot ce vreau sa fac si ce fac este sa ma inchid in camera si sa ascult muzica la maxim?

12 răspunsuri:
| rater1994 a răspuns:

Nui adevarat am invatat si eu chestia asta din propria experienta si din Mentalist e faza cand te inchizi cand faci ce-ti place tie sa asculti muzica la maxim nu e ca te indepartezi de ceilalti e ca si cum te-ai descarca nu are nimic doara omul nu va fi mereu happy nu? O sa-ti revii tu oricum.

| ღDiissyღ explică (pentru rater1994):

Da dar eu aproape ca nu ies din camera

| rater1994 a răspuns (pentru ღDiissyღ):

Dar ce s-a intamplat de nu iesi te-a suparat cineva?

Nu stiu, pur si simplu nu am chef de nimic si nimeni

Atunci o sa-ti treaca.Asta daca zici adevaru ca nu te supara ceva cineva. Cateodata e bine sa ramai singura adica eu zic ca asa sunt si eu.Dar totusi mai iesi din casa la plimbare sa nu (putrezesti) laughing.Sigur nu te supara ceva?

Da

Daca ii dragoste nu sta fa ceva.

| DolceKiss a răspuns:

Cine stie, poate te-ai indregostit?

| DeatHPupp3t a răspuns:

Pentru ca(nu pot sa-ti spun motivul exact) incerci sa te insingurezi sau sa te indepartezi de ceilalti. iar muzica ori iti face placere ori melodiile respective te reprezinta.

| Srobert a răspuns:

Este doar o manifestare, si probabil te simti singura gandindute ca nu prea iesi cu prietenii sau poate ai nevoie de ceva mai mult

| Bogdanღ a răspuns:

Sunt aproape sigur ca e vorba unui baiat sau a parintilor tai... incearca sa iesi cu prieteni afara si sa vorbesti cu ei chiar daca plangi in fata lor sa nu iti fie rusine, gandeste-te ca si ei au nevoie de sprijin si le vei inapoia favoarea facuta. Du-te la fiecare prieten in parte si vezi ce iti zic toti ce ai putea face, din toate raspunsurile dati seama ce ai putea face...