Pentru ca si daca e prea bine devine prea banal si ai sa te plictisesti. Suferinta vine o data cu viata daca ma intelegi. E prezenta in viata fiecaruia indiferent ca esti bogat sau sarac.
Sa suferi uneori e o alinare. Viata fara suferinta ar fi prea ciudata.
E vorba aceea ca dupa ce pierzi pe cineva iti dai seama ce ai pierdut. Vezi? Aici e suferinta din plin. Insa daca nu sufereai nu invatai ca trebuie sa apreciezi ce ai.
Suferinta e in fiecare din noi.
Pentru ca viata fara suferinta din punctul meu de vedere ar fi una plictisitoare. Nu ai pentru ce sa lupti, sa speri...
Pentru ca nu exista fericire fara tristete, nu este bun fara rau, nu exista Ying fara Yang.Asta e legea naturii. funda?
Văd că îţi place să suferi, dacă pui "".Aşa e viaţa, nu e mereu buna, iar în unele cazuri nu e bună deloc.
Daca nu am suferi nu ne-am da seama cat de frumoasa e dragostea si viata, ne-am plictisi. Fetelor timpul trece si uiti, dupa ploaie vine soare intotdeauna. Ce frumoasa e viata si cat de frumos e sa iubesti numai pentru. asta trebuie sa treceti peste toate
Pentru ca asa e viata si cu bune si cu rele...nu esti in paradis ca sa fie totate bune si frumoase
Asa a dat Dumnezeu. Dumnezeu a dat suferintse oamenilor ca sa-i puna la incercare. Sa vada care este mai slab de ex. Eu nu mai lupt, gata! Sau care este mai puternic ex. Sunt puternic, nu ma las atat de usor batut! Te-am ajutat? Funda?
Hai sa o luam logic. Gandeste.te: daca nu am suferi cateodata, nu am mai sti sa pretuim momentele frumoase pe care viata ni le ofera. Sper ca te.am putut ajuta.:*:*
Ca sa ne maturizam mai repede si sa ne dam seama ca viata nu e numai un joc in care lupti,pierzi si castigi,ci sunt acei anii in care ai suferit, ai fost fericit, ai iubit si te-ai distrat.
InnocentSmile întreabă:
AvalohAlyn întreabă: