anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce in zilele noastre, pe oameni ii interesează doar cu ce sunt îmbrăcați alții, ce telefoane au, cati bani câștiga părinții lor. Pe nimeni nu mai interesează cât de deșteaptă e persoana respectiva, cum se comporta, ce caracter are și chestii de astea. Doar banii contează pentru unii.
Acum pe băieți nu ii mai interesează frumusețea interioara a fetelor, contează sa aibă doar fundul cât mai bombat, sanii mari sau una dintre astea doua, iar pe fete le interesează sa aibă băieții nike-uri, Jordan în picioare și haine de nu știu care. Nu mai e lumea ce a fost. Asa era și mai demult sau doar generația asta din care fac eu parte? (am 14 ani)

Răspuns Apreciat de Editori
| Ofiintă a răspuns:

Majoritatea detinem un oarecare procent de superficialitate, cu toate ca nu ne face placere sa il recunoastem. Consider ca majoritatea aspectelor enumerate de catre tine sunt importante.
Cu privire la legaturile ce se stabilesc intre femei si barbati, in acest caz este importanta si partea superficiala, subiectiva, anume aspectul fizic al persoanei care se completeaza cu o anumita personalitate.

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Wow ca tu la 14 ani foarte multe ai ajuns sa cunosti si foarte multi oameni ai intalnit.

| Andreeush a răspuns:

Din păcate nu toată lumea e la fel, unii au principii iar alții sunt superficiali.

| Plato a răspuns:

Mereu au fost si oameni de genul ala, acum sunt mai vizibili.
Parintii nu ii mai educa in spiritul moralitatii, au influente negative de la scursurile de pe internet etc. - asta e cauza.

Totodată, tin sa te asigur ca ceilalti nu au disparut. Inca exista barbati care apreciaza o femeie pentru ce e, nu dupa cum arata, si invers bineînțeles.
Inca exista oameni de cultura, oameni buni, onesti, morali etc.

Tu acum esti obligat sa stai printre cei de la scoala, insa, dupa ce termini, poti sa stai doar cu oameni ce-ti plac, nu mai esti constrans.
Putem sa mai vorbim despre asta daca vrei, despre cum ar trebui sa gestionezi situatia tu fiind diferit. Eu ma bucur sa vad tineri dezgustati de superficialitate.

| SEMIHA a răspuns:

Asta ține de principiile fiecăruia și de modul de viață. Vorba aia "ce cauți aia găsești." sau "cum îți așterni, așa dormi."

| Anca32 a răspuns:

Având în vedere ca "lumea" se schimba cu viteza luminii e buna întrebarea. E asa pentru ca în urma cu 10 ani de exemplu nu aveai acces la atâtea gen pagini de socializare unde vezi tot ce vrei și ce nu vrei