anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce in ziua de astazi unii adolestenti nu isi mai petrec timpul citind din biblie sau rugandu-se?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt vremurile din urma sad
oricum ei o sa regrete cand va veni Domnul
pentru ca daca nu citesc in biblie, nu se roaga, nu merg la biserica atunci nu au o invatatura buna
oamenii din ziua de azi chiar si batisti injura, fumeaza, curvesc etc... si ei stiu ca Cineva ii vede si tot nu se lasa de aceste pacate
eu sunt dintr`o familie de baptisti si sunt mandra.si ii multumesc Domnului ca m`am nascut in aceasta familie si ca m`a facut copilul Lui! TOTI SUNTEM PACATOSI DAR NU TOTI STIM SA NE CEREM IERTARE...

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Uniithinking Adica 97% dintre adolescenti prefera sa stea cu prietenii decat sa citeasca Biblia sau sa se roage. E optiunea lor, nimeni nu te obliga sa citesti ceva ce nu te atrage

| Teenagernynho28 a răspuns:

Datorita lui Satan, care a inventat tot felul de 'chestii' cu care sa-ti umple timpul; de exemplu internetul, care ii atrage ca un magnet pe tineri; nu zic ca e nefolositor dar trebuie sa iti partajezi timpul; ce pacat ca pentru lucrurile trecatoare acordam atat de multa atentie, si pentru cele vesnice ff putin; sa ne ierte Domnul!

| ancutsa13 a răspuns:

Pentru ca majoritatea au timpul incarcat cu: jocuri, discutii pe mess, prieteni, iesiri si nu au timp sau uita; iar altii considera ca este inutil.

| Catalin_7971 a răspuns:

Pentu ca este plictisitor!

| Georgiana_6861 a răspuns:

Pentru ca unii adolscenti cred ca asta ''nu mai e la moda'' si ca cititul din biblie se facea acum multe generatii. Unora poate le e rusine sa spuna daca citesc din biblie si li se pare ciudat sa mergi la biserica deoarece numai cei care au o varsta mai inaintata merg la biserica sau isi ocupa timpul citind.