anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce in ziua de azi a fi bun inseamna a fi prost!
Un exemplu pe care il pot da e ca la scoala daca esti darnic si bun cu ceilalti ei te iau de fraier si de prost

6 răspunsuri:
| DoomNEzeu a răspuns:

Da cam asa.depinde ca nu se aplica regula asta la toata lumea.

| sorin a răspuns:

Pentru ca e mai bine sa iei ceva de la altul gata facut de la altul si sa zici, ca el e prost si ne da.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuie sa stii sa-i alegi pe aceia cu care se merita sa fii bun...colegii de scoala nu fac parte din aceasta categorie, de regula straight face

| Shery a răspuns:

Ma, eu mereu mi-am ajutat colegii si de obicei nu m-au luat de fraiera... depinde si atitudinea ta, daca ii ajuti si apoi le scoti ochii ca i-ai ajutat, sau te porti foarte arogant, normal ca nu te respecta...

| bineamvenit a răspuns:

Fiindca asa e lumea, rea, invidioasa si lacoma. Tu fiind baiat bun ei vor sa te exploateze la maxim, de ce? lacomie, invidie, rautate happy

| Georgiana2905 a răspuns:

Pai uite unde a ajuns gradul de cultura la noi. Indiferent ca faci bine sau rau esti luat de fraier. Oricum, tie ar trebui sa nu iti pese. Prin comportamentul lor fiecare isi arata propria fata. Tu stai in banca ta, ajuta pe cine merita ajutat si continua sa fi tu atat timp cat poti fi un bun exemplu pentru ceilalti. Succes!