Ai dreptate.si asta mi se pare tragic.
dc mi se pare tragic? deoarece nu ai prieteni adevarati.sa nu uitam ca o prietenie adevarata se bazeaza p incredere si sinceritate.
din mom ce barfesti p cineva arunci la gunoi acea incredere p care el ti-a acordat-o, arunci la gunoi prietenia.
stii dc trebuie sa fi asa in ziua d azi? deoarece a barfi nu mai e o rusine, a barfi e cool. daca esti barfit pari important si invidiat, cand colo nu e deloc asa.
in ziua d azi e f la moda si cool sa te folosesti cat mai mult d cei din jur. oamenii nu mai cauta sa daruiasca, ei urmaresc sa primeasca cat mai multe fara sa daruiasca nimic sau sa depuna efort pentru a obtine acel ceva. e f cool sa fi prietenul cuiva pana acea prietenie iti aduce beneficii si p urma sa il dai la o parte p celalalt si sa treci la celalalt prieten.
e trist, dar asta e adevarul.am observat asta si la noi.eu am 18 ani si cei d varsta mea sau cei mi mari decat mine au prieteni adevarati, dar cei mai mici se folosesc unii d altii sau sunt prietenii unii cu altii numai d ochii lumii.sunt din ce in ce mai mute fetite invidioase p prietenele lor, din ce in ce mai multi incearca sa il copieze p celalalt, din ce in ce mai multi incearca sa ii faca rau prietenului d langa ei doar ca sa se simta ei mai impliniti.asta nu mai e prietenie.am ajuns ca nici macar prietenia sa nu mai fie asa cum era candva.