De explicat nu'ti pot explica nici eu nu stiu exact cum sta treaba.
Nimeni nu intelege pe nimeni! Viata e grea, mai grea decat crezi tu. dar gandeste'te la altii care au trecut/trec prin momente mult mai grele:copii din orfelinate, oamenii care nu au casa, care nu au ce manca, bolnavi de cancer si sunt altele si mai grave.
La moarte cersim clipe, insa cat timp avem o viata n'o pretuim!
Dumnezeu nu ne da mai mult decat putem duce, toate astea te vor face pe viitor mai puternic si mai stapan pe sine!
Bafta.Capul sus! Si ai grija sa nu ajungi sa te comporti ca persoanele enumerate mai sus
Intotdeauna s-au invidiat, nu este o noutate, au incercat sa o distruga si altii pe a mea, sunt prea motivata ca sa ma las atinsa de oricine ar fi ala sau aia.
Lupta fi rea, rautatea este o arma, fii inteligenta, fi desteapta fii isteata, nu astepta sa se indeplineasca de la sine, ca nu exista nimeni care sa te menajeze si sa-ti vare in punga bunurile de care ai nevoie. Pe mine deja nu ma mai depaseste nici o situatie.
Tu ce stai sa analizezi ce fac altii, ocupa-ti timpul cu folos si o sa ai de toate.
Parerea mea este ca in ziua de azi oamenii sunt mai rai si mai invidiosi, parca s-a intors lumea cu fundul in sus, cred ca sunt asa deoarece vor sa fie ei mai presus decat ceilalti si sa nu se bucure ceilalti semeni ai lui decat el, asta e parerea mea la intrebarea ta, a voastra care e?
Pentru ca este foarte multa rautate, nu se mai pune accent pe suflet ci totul sa invarte in jurul banilor, pentru ca multi avem sufletele pline de ura, invidie, rautate. unde se va ajunge cu asta? parerea mea e ca vom ajunge sa ne luptam incontinu pentru acel ceva pe care tot nu-l vom abtine. dar ma rog aceasta este o parere cam pesimista, de obicei prefer sa gandesc mai optimist dar.
Unde vom ajunge? Nicaieri.Nu exista nicio cale pe care sa putem zice ca e bine sa mergem cu totii.Suntem crescuti sa nu ne pese de suferinta altora si pregatiti mereu sa atacam.Asta e felul nostru de a face fata lumii de afara. Ce putem face e sa ne educam copii cat mai bine sa ii invatam sa fie oameni si nu marionete de plastic