Nu toata lumea inchide ochii cand saruta. uneori iti vine din reflex, mai ales atunci cand sarutul este profund, cu o multime de sentimente imbinate
Nu toti inchid ochii, insa cei care inchidem ochii o facem pentru a simtii mai intens sarutul.
Din dorinta d a simti cat mai intens acel sarut.in mom in care inchizi ochii te concentrezi doar acel sarut si p nimic altceva.
d obicei in mom in care chiar iubesti o persoana acest lucru ine d la sine, dar daca cineva nu saruta cu ochii inchisi nu inseamna ca nu te iubeste.
Eu am încercat să deschid ochii în timpul sărutului dar nu mai avea deloc aceeaşi intensitate... aşa că i-am închis imediat la loc
Nu toti inchid ochii! Eu nu pot sa sarut fara sa-i inchid! e mai romantic, mai dulce asa!
Este mai frumos. Asa te poti concentra cel mai bine pe ceea ce faci, si sa te gandesti doar la persoana respectiva, nu sa te uiti pe pereti.
Si eu m-am intrebat asta...
insa am observat ca prietenul meu actual nu'i inchide mereu si nici eu... s-a intamplat o data sa'i avem deschisi amandoi, frate deci m-am simtit atat de penibil))))) incat i'am inchis la loc
probabil ca nu exista sentimente profunde intre noi
bafta
Sentimentele celor doi se regasesc, ei simt amandoi licaricii in inimioare, si uita de toate problemele, daca ai ochi deschisi cand saruti pe cineva nu este asa pasional sau poate nu prea simti ceva pentru acea persoana.
Sper ca te-am ajutat!
Ca sa nu zica celalalt ca suntem nesimtiti. Asta a fost cea mai tare pe care am auzit-o.
Nu stiu, de placere probabil.
De obicei cand te saruti si inchizi ochii inseamna ca esti cel mai fericit si indragostit de acea pers eu asa stiu
Copiiidela402 întreabă: