@summer ai mare dreptate, cea mai buna prietena m-a lasat balta cand aveam cea mai mare nevoie de cineva...
Lumea nu mai e ce era odata. :-
Sti cum se zice "fereste-ma Doamne de prieteni ca de dusmani ma feresc eu" sa stii ca e adevarat. Sti cum zic eu cel mai bun prieten al meu sunt eu
In primul rand, hi acestea sunt niste intrebari fara raspuns sau nu am eu raspuns pentru ele
De ce exact cel pe care il credeai cel mai apropiat prieten te tradeaza pentru bani? ~ Pentru ca numai exista prieten adevarat in ziua de azi {exista, dar rar } si pentru ca e pe interes.
Ce rost mai are sa avem prieteni daca nu putem tine un secret si suntem asa de invidiosi? ~ pentru ca nu stim sa apreciem ceea ce avem si pentru ca suntem egoisti.
Nu trebuie sa te gandesti ca nimeni nu iti este aproape atunci cand ai nevoie {desi, mi s-a intamplat si mie} niciodata nu suntem singuri, atunci cand pe mare e furtuna gandeste-te ca Dumnezeu este corabia ta
Unde a disparut acel ceva care era inainte, dragostea, mila, frumusetea? ~ Lumea a devenit din ce in ce mai rea,
Cine a zis ca inainte existau aceste sentimente? Totul este pasager, asa cum vine, asa se duce. Intr-adevar, atunci se facea ca exista asa ceva, doar de dragul legii si comunismului, dar era o invidie de mama focului si dusmanie(cel putin asta am citi prin istoria poporului roman si am auzit de la bunici).
Pentru a pune aceste intrebari, prima data raspunde-ti tu la el deoarece de la tine pleaca aceste nedumeriri. Tu iti alegi prietenii, tu ai de furca cu ei.