anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce inteleg baietii gresit ceea ce spun fetele? De ce daca vrei sa pastrezi o relatie de amicitie cu un baiat, el mereu intelege ceva mai mult?

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Pai si fata vrea mai mult in mintea aia dar nu spune asta.Eu nu cred in relatiile de prietenie dintre o fata si un baiat.Decat doar cea intre mine si Stef. Daca ar sta cu mine ar insemna ca e lesbianlaughing

5 răspunsuri:
| Dorinel a răspuns:

Pt ca ne grabim, pentru ca nu ne sta gandu la ce spuneti voi(decat daca este vorba despre sex), pentru ca nu suportam ideea sa va vedem cu altu, pentru ca tinem la voi, pentru ca nu acceptam ideea de a numai exista o relatie intre x si y.

| geograful a răspuns:

De multe ori fetele fac o confuzie din asta... dar asa suntem noi, baietii

| GhostAlin a răspuns:

Nu doar baietii sunt asa am si eu o prietene care tot crede ca e iubita mea dar e doar o amica

| faranume_2206 a răspuns:

Deci sunt baiat si am inteles destul de bine intrebarea ta. Personal consider ca raspunsul lui Dorinel este superior tuturor celorlalte raspunsuri. S-a exprimat destul de bine iar chestia cu,, pentru ca tinem la voi" crede-ma in unele cazuri este adevaratawinking (doar cu anumite fete )

| Havin a răspuns:

Da stiu.se poate intampla si invers. Exista confunzia asta tampita.Cand te gandesti ca placi acea persoana, dar nu stii in ce fel, confunzi indragostitul cu intelegerea sau dragul de un prieten/prietena.