Buna! Da, unele persoane isi ascund sentimentele, pentru ca nu le sunt impartasite, si eu am simtit asta, dar am spus-o, am vorbit si am fost ajutata sa trec peste anumite sentimente neimpartasite pentru ca persoana respectiva sa devina cel mai bun prieten pe care il am in momentul actual.Cat despre norocul care poate surade, in unele cazuri iubirea poate fi impartasita, iar in alte cazuri nu, depinde d situatie, de persoane, de relatie.Ai grija de tine!
Eu mi-am ascuns sentimentele pentru că n-am avut curajul ăsta. Nu e deloc o ruşine, dar eu mi-am dat seama că n-am ocazia, şi nu puteam să-i spun, pur şi simplu, "te iubesc". Eu aveam aproape 11 ani pe-atunci, acum am 13. M-am îndrăgostit de prietenul verişoarei, care avea 19. Ei se sărutau, se îmbrăţişau în faţa mea, şi pe mine nu mă băgau în seamă, iar eu mă simţeam... Inima mea se sfâşia, câte o bucăţică în fiecare moment. Acum sunt împreună iar, şi eu vreau să mă duc acolo, dar când o să-l văd o să-mi amintesc de clipele de coşmar, deci.... Eram doar noi 3: eu, verişoara şi el. Ei s-au închis într-o cameră, eu plângeam şi mă uitam la TV. Când a venit mătuşa: De ce nu stai cu ei?", e foarte blândă. După aceea el mi-a spus: "Doar am citit.". Cât de fraieră mă credea? .
De cele mai multe ori facem lucrul asta fie pentru ca ne e frica sa fim respinsi, fie ca nu avem incredere in noi.
NE este pentru ca ne e frica sa nu ne fie ranit orgoliul la randul nostru. Ne este pentru ca avem sentimente si pentru ca unii dintre noi nu pot accepta un refuz.
Ascundem sentimentele pentru ca uneori e mai bine sa oftezi singura. Noaptea sa stai sa te gandeesti la X. Si nimeni sa nu poata condamna asta.
Curaj, forta
A se percepe in vis deosebit de puternic si de curajos si confruntat cu un pericol este expresia eliberarii si a exploatarii resurselor nebanuite. Cel ce viseaza este mai inarmat decat crede.Are in el capacitatea de afirmare, dar trebuie sa o utilizeze in realitate.Dominarea pulsiunilor si dificultatilor nu trebuie sa aiba loc cu duritate, ci prin folosirea inteligenta a energiei sale.
Durere, suferinta
Curaj, forta
A se percepe in vis deosebit de puternic si de curajos si confruntat cu un pericol este expresia eliberarii si a exploatarii resurselor nebanuite. Cel ce viseaza este mai inarmat decat crede.Are in el capacitatea de afirmare, dar trebuie sa o utilizeze in realitate.Dominarea pulsiunilor si dificultatilor nu trebuie sa aiba loc cu duritate, ci prin folosirea inteligenta a energiei sale.
Durere, suferinta
Curaj, forta
Fundita?
Pupici
Da, ne ascundem sentimentele pentru ca ne este frica. Ne este frica de realitate. Ne este frica de faptul ca am putea sa iubim prea intens, iar despartirea ar fi prea grea. Nesiguranta ne face sa credem ca, atunci cand ne aratam sentimentele suntem aerieni, mintea ni se goleste, suntem indragostiti si avem senzatia ca nu suntem in stare de nimic, decat sa iubim.
Aici ii dau cea mai mare dreptate lui gigiku... ne este frica sa aratam ce simtim deoarece ori ne este frica sa nu suferim un refuz ori ne este rusine ca alte persoane rad ceea ce e o nesimtire si din punctul meu de vedere o oarecare invidie din partea celor care rad, nu trebuie sa ascunzi sentimentele, te vei simti mult mai liber daca impartasesti majoritatea sentimentelor cu cineva decat sa le tii in tine dar aici apare partea cu despartirea care dupa parerea multor oameni e motivul pentru care nu marturisesc persoanelor pe care le iubesc ce simt, frica de fi respinsi, iar daca nu sunt respinsi e o foarte mare bucurie dar aici apare sentimentul ca nu esti bun de nimic si ca iubesti acea persoana din toata inima ta si cand e viata mai frumoasa poc te trezesti ca te paraseste... astea sunt niste lucruri de care ne este frica in viata dar trebuie sa trecem peste ele
Merci pentru raspunsuri. Iar tot ce ati spus voi m-a facut sa ma gandesc la alte intrebari. Daca vreti sa va uitati dar si sa raspundeti la ele, le gasiti aici:
http://www.tpu.ro/......nume-daca/
Multumesc mult... si va pup