Deci. stai ca iti explic eu. o parasuta[asa cum zici tu ] umbla cu fuste scurte, cu bustul pe afara, machiate, coafate prin cluburi etc. baietii nu vad decat frumusetea exterioara si nu gandesc ca noi[ care stim ca frum. ext. e trecatoare] am mai multe exemple oricum.
insa daca noi, fetele cu capul pe umeri. si cuminti invatam si ajungem ceva in viata va fi un baiat acolo, undeva ideal pentru noi.
atunci, acei baieti care au ales in locul tau o parasuta se vor uita in sus la tine suspinand.
deci, cel mai bine fii tu si nu devenii "o parasuta" ca doar stii pentru tampitii de baieti numai exteriorul conteaza. sper ca te-am ajutat. Funditzzaa.plss bafta!
Pai, nu toti procedeaza astfel.
Dar cred ca totusi... unii baieti aleg "parasutele" pur si simplu fiindca se lasa mai usor...
De ce intotdeauna fetele aleg golanii (scuza'ti'ma de termenul ales)? De ce nu se uita si la ceilalti baieti cuminti si cu capul pe umeri?
Pt ca "parashutele" ii incita. si mai bine incitat, decat neincitat. mr nu asa e mereu, cred ca mai degraba ai fi doritor sa cun mai bine o fata cuminte, misterioasa, cu capul pe umeri, cum ai zis tu, decat o panarama, care injura, barfeste la greu si se da in spectacol. dar cine ii mai intelege pe baietii astia?
Baietilor le plac fetele intre.Sa stie cand sa fie cuminte si cand sa fie mai nebuna.
Personal vreau o fata si cuminte, dar care sa stie sa se si distreze, sa fie mai rebela (nu curva). Nu stiu daca ai inteles ce vreau sa zic
O fata cuminte care sta muta e plictisitoare...scuze ca iti zic.
Asa cum fetele sunt de mai multe feluri, asa si baietii sunt diferiti. Aia golani, la fel ca fetele parasute, ies in evidenta intotdeauna. Asta nu inseamna ca toate fetele sunt parasute sau ca toti baietii sunt golani. Oamenii linistiti, cuminti sunt de regula discreti, nu le place sa faca galagie, intelegi? Asa ca nu te grabi sa judeci, e cel mai rau lucru in lumea asta sa generalizezi.
AlexutSa (pot sa-ti spun Alexandra?) nici eu nu inteleg asta.Baietii din zilele noastre sunt...mai altfel.Aleg fetele care se destrabaleaza pentru ca stii doar ce vor de la ele.Considera-te norocoasa ca nu te-ai ales cu unul din ei :*.
Nu aleg intotdeauana parasutele, depinde de tipul baiatului. Si daca le aleg pe alea mai usoare, e pentru ca ajung mai usor la ele, si fetele sunt ca merele din copaci, cele mai bune sunt in varf. Baietzii nu vor sa ajunga la cele bune deoarece le e frica sa nu cada si sa le loveasca. In loc, ei iau merele cazute deja, pe jos, care nu sunt asa de bune, si merele de sus cred ca e ceva in neregula cu ele, cand in realitate sunt uimitoare, dar trebuie sa astepte baiatul potrivit, indeajuns de curajos incat sa vrea sa se urce pana in varf. :*
Heii.un baiat alege curva doar ca sa o f***a... dar daca vrea o relatie de lunga durata se va orienta la o fata cuminte. funda`?
Pai de cele mai multe ori ''parasutele'' sunt pe placul lor. Adica aproape din toate punctele de vedere. Insa fetele cuminti, cu capul pe umeri...li se pare mai greu sa se indragosteasca de o asemenea fata.