pai, ne este mai usor sa-l lasam pe altul sa se gindeasca chiar citeva ore, si noi, numai sa copiem si sa zicem ca este munca noastra
mai bine zis : lenea-i mare
Eu am chef sa le fac
pentru ca mi le fac mereu
da mai fac si pentru altcineva
si m ai iau si eu cateodata teme daca nu stiu sa fac
Pentru că vrem mereu să facem altceva,sau nu neapărat mereu,dar de cele mai multe ori,sau poate pentru că nu ai știut să faci tema/exercițiul respectiv, și da,este mult mai ușor să lași pe altul să gândească, dar acest lucru afectează la lucrari de control, examene.etc.In principal intervine si un factor foarte întâlnit, ș-anume lenea, sau lipsa de ambiție.
Eu una imi fac doar temele care imi plac:la mate,la engleza, la info, etc.In schimb la romana sau la fizica, s.a, fac 2-3 teme pe an.
Parerea mea e ca sunt prea multe materii fara rost odata ce ai ales un anumit profil, asa ca fiecare face ce-i place si apoi se fac schimburi prin clasa, altfel mi se pare imposibil sa termini o scoala in Romania fara sa inebunesti.Hope I helped
E mult mai usor ca altul sa le gandeasca! chiar daca cel care o copie nu intelege nimic!
Ori de chef ori n-ai timp. Eo n-am nici chef si nici timp, mai merg cu skateu in eroilor, mai iesh sau mai dau graffiti))
1.pentru ca ne este lene/sila
2.pentru ca avem un pc la care sa stam all day long
3.pentru ca poate, nu stim
4. pentru ca le fac altii
5 pentru ca este super-tare
6. pentru ca e o lege generala
7.pentru ca suntem elevi din secolul 21...etc...