| happiness a întrebat:

De ce intotdeauna ne raportam la prima iubire si nu putem sa o uitam? si oricat de multi parteneri am avea dupa niciunul nu pare sa readuca la viata momentele intense de dragoste pe care le simteam odata. poate pentru ca a fost prima iubire si cea mai inocenta? voi ce parere aveti?

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu este asa. Prima iubire ramane unica, asa cum fiecare iubire este unica. Poate ne raportam la prima iubire, dar numai pana apare Marea Iubire, iubirea vietii.

| HBK a răspuns:

Prima iubire nu se va uita niciodata, iti va ramane mereu in suflet si in minte. Prima iubire nu se uita niciodata pentru ca ai avut multe de invatat de la ea: ai invatat cum este sa iubesti, cum este sa suferi, ce inseamna gelozia, bucuria, tristetea, cum te bucuri de fiecare clipa petrecuta cu persoana iubita, cum timpul ti se pare ca trece mult mai repede cand esti cu el, cum acea persoana te face sa ai incredere in tine, cum te consoleaza si te linisteste atunci cand ai o problema.La urma urmei, ceea ce simti este de fapt un gust am-ar lasat de ceva care odata obisnuia sa fie frumos.

| LoveMusic a răspuns:

(cum spune o melodie) La fel ca şi cum prima ploaie de vară nu ţine, aşa prima dragoste nu se uită niciodată. Prima dragoste e cea mai pură, inocentă şi de neuitat, asta este clar. Părerea mea big grin

| Ros3Blu3 a răspuns:

Ma eu nu cred poti sa mai ai prieteni si abia dupa cativa sa iti dai seama care e prima iubire... uite de ex eu am fost cu un baiat 2 ani si a fost "prima iubire" el avea un prieten de care imi placea si acum sunt cu acest prieten al lui.Nu imi pare rau si ma simt mai bien cu el cu care in total sa zici ca am stat 4 5 luni decat m-am simtit cu el in 2 ani happy Decii eu pe tipu asta il consider prima iubire nu pe ala de am stat 2 ani tongue Uneori cand prima iubire e reusita si astea nu o uiti da tot exista cineva care sa inlocuiascabig grintongue

| Lost In Your Smoke™ a răspuns:

Pentru ca prima dragoste si primul sarut nu se uita niciodata.Asta spune tot:-

| ATB a răspuns:

Clar Brigaela nu e degeaba userul anului... prima iubire nu o uiti. dar si a 3-a oara cand te indragostesti si mai mult nu uiti dar sentimentele dispar cu timpu pentru ca te indragostesti de altcineva si pana la urma ajugi la un final cand partenerul care iti sta o viata alaturi te face sa te simti complet, sa iti investesti toate sentimentele in relatia voastra iar acele iubiri din trecut raman doar amintiri gravate cu urme de iubire, privind in trecut la ele zambesti chiar daca te-a durut pierderea uneia din ele. Vei gasi partenerul care sa te faca sa crezi ca nu ai stiut ce inseamna iubire si nici macar cum se scrie nu stiai. cand vei scrie iubire din tot sufletul iti vei da seama ca sunt prea putine litere si daca mai pui tot nu vei ajunge sa poti descrie ce simti.Asteapta-ti urmatoarea iubire cu privire plina de speranta, nu cu privirea inapoi.Sa fi iubita!

| Fuck Googăl. Ask me! a răspuns:

Cred ca "Don't worry, be happy" are dreptate. Dar nu-ti pierde increderea, odata si odata vei uita. Poate nu cu totul, dar va fi ceva doar in adancul sufletului. Bafta.

| cosima11 a răspuns:

Pentru ca prima iubire e mai speciala. atunci te trec toti fiorii.ai fluturasi in stomac deci nu mai iti e foame. toate sunt mai frumoase in priam iubire. cel putin pentru mine asa a fost day dreaming
si referitor la ce ai zis tu, fiecare partener are stiulul lui, modul lui de a fi, a vb si a se comporta.si mi se pare normal sa nu simti la fel pentru fiecare.
cum e si mel de la Hi-Q - "ce frumoase sunt/ toate iubirile la inceput". chiar asa e.pentru mine cea mai frumoasa iubire a fost prima. pe care sunt convinsa ca nu o voi uita. niciodata. big grin

| maria_4650 a răspuns:

Pentru ca asa cum spun majoritatea de aici, prima iubire este unica si asa va si ramane, oricat de mult am incerca sa stergem cu buretele tot ce a fost.sau nu a fost.Trebui sa incercam sa nu mai vedem in persoana din fata noastra calitatile si defectele '"primei"' iubirii.Cand o sa intalnim marea iubire tot ce a fost in treut o sa ramana decat o simpla amintire.Am scris la pers 1, pl pentru ca si eu ma aflu in aceesi situatiesad