| AliceHappyGirl a întrebat:

De ce intotdeauna pentru problemele altora gasim cele mai bune sfaturi si solutii, iar pentru problemele noastre nu? sad

Răspuns Câştigător
| dollydee a răspuns:

Stiu ca e trist, dar asa se intampla de cele mai multe ori.
Pentru ca in cazul in care avem probleme, acestea nu ni se par niciodata similare cu ale celorlalti si ni se par mult mai complicate, iar asta ne face sa ne implicam si mai mult emotional...
Mie asa mi se intampla, incep sa imi fac si mai multe griji si sa ma complic si nicio solutie nu mi se pare suficent de buna sau eficienta.

11 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Pentru ca ne simtim mai relaxati cand analizam o problema care nu ne apartine si nu ne afecteaza

Abh
| Abh a răspuns:

Cand e vorba de altii, gandim obiectiv fiindca nu suntem atat de implicati emotional.

| Shuellen a răspuns:

Pentru ca e mai usor sa vezi problema din exterior decat sa fi tu personajul principal.Intervin sentimente, obligatii care pentru tine conteaza iar altii fac abstractie de elewinking

| clauss a răspuns:

Pentru ca vedem mai bine din afara, nu suntem implicati si ne calculam mai bine raspunsurile

| StefanStyle94 a răspuns:

Problema asta o am si eu...probabil ca probemele sentimentale pe care le am sunt peste puterea mea de intelegere la varsta asta... da' sunt sigur ca, cu timpul o sa reusesc sa iau cele mai bune decizii pentru minehappy

| FanMJJ a răspuns:

Pentru ca sunt unii oameni prea buni la suflet si ii ajuta mai mult pe alti decat pe ei, de exemplu eu rolling on the floor

| RUMBURAK a răspuns:

Pentru ca in problemele altora gandim mai relaxati.nu intervine implicarea personala totala.

| IonutMihai_7747 a răspuns:

Problemele noastre le judecam cu sufletul, iar la ceilalti judecam cu indiferenta.

| nuttie a răspuns:

Pt ca de fiecare data te gandesti mai mult pentru deciziile tale.si iti vin o gramada de solutii in minte dar apoi te gandesti ca nu sunt bune sau ca nu ar merge...Anyway,cand e vorba de problemele altora iti vine foarte usor sa te gandesti sau sa il ajuti pentru ca mna. poate ai mai patit si tu sau stii pe cineva cu aceleasshi probleme si iti ia foarte putin timp sa o ajuti pe acea persoana. Funda?batting eyelashes

| D33atz a răspuns:

Pentru ca toti avem nevoie de sftaturi sad
si uneori altii ni le acorda cel mai bine :-

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca e ceva omenesc...thinking