Buna scumpete >:d<
Baietii nu pun suflet pentru ca nu este stilul lor ei de la fete vor un singur lucru si atat asa ca nu merita sa suferi pentru orice baiat.
Sunt unii baieti(nu smecherii) care se indragostesc si tin foarte mult la relatia lor.Cauta un baiat cuminte cu bani si care sa te iubeasca eventual mai mare ca aceea stiu sa aiba o relatie sa aiba vreo 18-19-20 ani.
Ai grija de tine scumpete mica >:d< te-am pupat
Sa sti ca si baieti sufera dupa fete. sunt si ei oameni cu sentimente nu niste roboti
doar ca ei nu arata ca sufera dupa noi. se inchid in ei.nu se plang ca noi. dar sufera si ei
Iubitu meu exista
dar voi fetele cand gaiti un baiat care va iubeste, voi ziceti ca e urat si il lastai va bateti joc de el cum e? Bine, nu prea cred
voi vreti amsini, bani si sex, altii vor iubire si fericire
mai lasati vreajeala de parca ati iubi cu adevarat
Exista doar ca inca nu l'ai gasit tu si sunt destul de multi
desi in ansamblu baietii par niste fiinte de fier care nu pun la suflet si care nu au sentimente dar nu este in totalitate asa
exista foarte multi baieti care sunt lasati in urma de fel de fel de fete care au ca scop sa-i faca sa se indragosteasca de ele si apoi sa-i lase...astia sunt niste baieti mai fraieri care sunt considerati niste victime usoare, deci exista si asa ceva
trebuie sa-i gasesti.sa sti ca in mare parte fiecare baiet are si o parte mai vulnerabila pe care nu o vede orice fata tu trebuie sa stii cum sa intri in inima lui si de acolo drumul este simplu
fundita?
Eu sincer cand ma despart de o fata nu imi place s-o vad suferind chiar daca nu o iubesc si vorbesc cu ea in asa fel incat sa nu sufere si sa ramanem si prieteni imi place ca atunci cand ma despart de o fata sa nu sufere pentru ca imi imaginez cum e si restul sunt niste idioti
Hai ca generalizezi prea mult.Nu toti baietii sunt asa. Exista baieti care sunt cu capul pe umeri si stiu cum sa pretuiasca o fata. Daca tu nu ai intalnit vreunul nu inseamna ca nu exista. Aa si fetele care sufera ar fi trebuit sa-si deschida ochii si sa vada cu ce fel de persoana au de a face.Hai fii mai pozitiva si elimina gandurile negative.Iti va fi mult mai bine.
Oricine are sentimente. [Doar daca nu e robot.] Si baietii sufera doar ca ei nu arata asta. E vorba de "ORGOLIUL MASCULIN"... Si poate ca exista dar nu l-ai gasit tu inca.
Deoarece te indragostesti inainte de termen.
Nu numai fetele sufera. Crezi asta deoarece mai mereu vezi pe una plangand si mai stiu eu ce. Parca ar fi sf. lumii
Pun pariu ca atunci nu va mai plange nici una. Fetele sunt mai sensibile, mai delicate, mult prea visatoare. Si baietii pun suflet, unii chiar prea mult. Insa ei o fac odata, de doua si punct. Cui ii place sa sufere? Nimanui. De aceea baietii prefera sa nu mai faca aceeasi greseala de multe ori. Fetelor le place sa aiba totul fara sa castige ceva. Daca iti doresti lupta, fii demna si nu ceda. Fii demna de ceea ce esti.
Greenday_6879 întreabă: