| Psihoyounger a întrebat:

De ce iubim?

Răspuns Câştigător
| buburuzAndreea a răspuns:

Cred ca iubim pentru ca avem nevoie de acea persoana in viata noastra. E ceva mai puternic decat noi, o facem fara sa realizam. Fie acea persoana ne e destinata sa ne modifice cursul vietii intr-un fel sau altul, fie, involuntar, ne indragostim de ea pentru ca stim ca ne-ar completa si ne-ar transforma in ceva ce ne dorim sa fim.

Alteori nu exista explicatie, se intampla fara sa ne dam seama. Noi suntem ultimii care realizeaza ca ne-am indragostit, atunci cand pentru toti ceilalti era evident, din cauza felului in care vorbeam despre el/ea, sau din cauza privirilor pline de subinteles pe care i le aruncam.

Chiar daca exista un motiv pentru care iubim, chiar daca ca nu exista, ar trebui sa fim recunoscatori ca simtim acest sentiment minunat. love struck

22 răspunsuri:
| Psihoyounger explică:

@carla, ai mare dreptate. Unii colegi imi spuneau ca sunt exagerat de romantic laughing dar nu stiu daca e chiar asa...

Psihoyounger

| Psihoyounger explică:

@kiDutZz__Mik, de ce imi doresti asta? Nu iti place intrebarea, ignor-o si gata!

Psihoyounger

| Psihoyounger explică:

@kiDutZz__Mik, nu de asta e pusa. Eu am idealul meu in materie de iubire, dar am vrut sa aflu si parerile altora.

Ce e rau in asta?

Psihoyounger

| daii a răspuns:

Daca nu am iubi si suferi din dragoste, nu am simti ca traim.winking
Nu cred ca exista un singur om.care sa nu fii iubitwinking

by daiiwinking

| Emeraude a răspuns:

Pentru ca avem sentimente.

Pentru ca nu suntem facuti din piatra.

| Farcas a răspuns:

Ca sa fim iubitzi.love struck

| yuli10 a răspuns:

De ce sa nu?

| PauLa.M a răspuns:

Sa plangem
Sa suferim
Sa ne simtim bine
Sa ne simtim importanti
Sa visam
Sa simtim ca TRAIM!

| Ceva ciudat. a răspuns:

...Hmmm.Si eu ma gandeam intr'un timp la chestia astabig grinlaughing...
Si am ajuns la concluzia.ca.a iubi.este cel mai frumos lucru... e minunat sa iubesti si sa fi iubit...sa ai acel sentiment...acea stare de neliniste de fiecare data cand vezi persoana iubita...love struck...Pentru ca... fara iubire...nu e nimichappy

| Georgiana2905 a răspuns:

Cand iubesc, iubesc din tot sufletul meu. Daruiesc tot si ma daruiesc si pe mine trup si suflet. De ce iubesc? Iubesc pentru ca merita si pentru ador sa ma simt iubita.

| barbyr0z.ex.fantadelamaye a răspuns:

Deaia!

| Criiss16 a răspuns:

Pentru ca fara iubire nu putem trai, si pentru ca avem sentimente.happy

| metonst54 a răspuns:

Iubirea este modul naturii de a se asigura ca nu disparem ca specie umana.

| missME a răspuns:

De prosti!?!

| rebelutza4u a răspuns:

Ca sa fie viata mai frumoasa si in acelasi timp mai grea cand vine vb de suferinta...big grin

| papushikroz a răspuns:

Pentru a cunosate fericirea care ne face sa fim umani si iubim si pentru simplul fapt de a nu fi singuri ci alaturi de persoana iubita.Pntru ca atunci cand esti langa jumatatea ta simti ca poti trece chiar si prin falacarile iadului fara sa patesti nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa intrebi tu!
Alte intrebari stupide?
Iti urez sa nu ai parte de dragostewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tu nu sti dc iubim
Inseamna ca nu ai nevoie de dragostewinking
Daca intrebarea este pusa ca sa ia x si y funda. ma rog

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa intrebi u ca daca nu iubeam u ce mai intrebai acum? am glumit... noi iubim ca sa fim iubiti ca fara iubire nu putem traii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Navem ce face laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca asta ne face sa ne trezim zambind dimineata, pentru ca ni se ofera ce dorim fara sa cerem, ne sunt citite gandurile fara sa spunem o vorba, pentru ca ne completam, pentru ca ni se daruie ce e mai scump in lume:inima.

| invatzacika a răspuns:

Pentru nevoia disperata de a fi iubiti inapoi

Întrebări similare