Pentru ca va faceti sperante in zadar si nu ganditi inainte, ca cea mai buna varianta e singuratatea
Cine mai iubeste in ziua de azi? cand sunt doar interese, barbatii vor sex femeiile de toate varstele banii lor
Fiindca nu esti in stare sa judeci si eventual sa iubesti cu mintea si nu cu inima.
S-a intamplat o data (Prima data).Am suferit ca ultimu' rahat. Probabil, d-aia vreau sa fac chestia aia, de frica, sa nu se mai intample asa ceva
Daniel, toți oamenii ne vor face să suferim, trebuie doar să găsim persoanele pentru care chiar merită s-o facem. și mai dă-o încolo de teamă, dacă a mers o dată prost, asta nu înseamnă că va fi de fiecare dată așa. alții au relații lungi, se căsătoresc și ajung să se despartă și tu te plângi pentru ce a fost? în plus viața nu înseamnă numai a avea un partener, sunt mulți care trăiesc singuri, fără o relație și chiar le e bine așa. treci peste măi, e timpul.
Am trecut peste, de mult timp.Chestiile astea, legat de cine te atasezi, nu prea le controlezi tu... Daca e sa se intample, se intampla.Eu,de fata aia,nu voiam sa ma atasez,dar m-am atasat,si stiam ca n-am sanse,dar s-a intamplat.Ea, a aflat dupa foarte mult timp, timp in care am tinut in mine enorm, si cand a aflat dupa mult timp, si s-a intamplat, ce s-a intamplat.Asta s-a intamplat acum mult timp, dar nah, e imposibil sa uit (chestia cu prima dragoste ), si n-as vrea sa mi se intample ...again,pentru ca e foarte dureros, acolo la interior.
știu că nu le controlezi, dar gata cu subiectul ăsta, a trecut.
Yap!
Granatalexandru întreabă: