Buna,
Faza e ca multi nu pot face diferenta intre iubire,a fi indragostit si tot ce tine de ataractie.
Nici practic,nici teoretic.
La inceput e frumos,cum ar zice unii si altii,chimie sau fluturasi in stomac,poate cunosti sentimentu.
Insa de cele mai multe ori unu din parteneri vrea sa inainteze, si altul nu, dar nici nu stie cum sa spuna.
Sau pur si simplu unii chiar nu isi gasesc jumatatea, sau cred ca au gasit-o, dar e o perceptie eronata.
Si de aici si suferintele, ca in dramele americane care fac furori printre tinerii indragostiti...
Wow, nu ma asteptam sa mai primesc răspunsuri la aceasta intrebare, dar uite ca m-ai surprins.
Pai nu stiai? Primesti cand te astepti mai putin
Toate intrebarile merita raspuns,relevante sa fie...
Apropo,n-ar fi rau sa-ti schimbi poza, lasa impresia ca esti un copil!
Sunt de acord, dar as fi vrut ceva mai detaliat.
Frumos!
Este mai simplu si d-aia am preferat sa nu detaliez asa mult,,, in conceptia mea iubirea provoaca suferinta pentru ca nu este un sentiment etern, dar compenseaza prin faptul ca este sublim/
De aici pleaca toate, de la (ne)eternitatea iubirii, de la monotonia dintre 2 persoane care ajuns sa se desparta fix din motivul asta, noi oamenii ramanem doar cu speranta ca sentimentul este etern si doar atat
Cand n-am avut eu dreptate?
Au mai fost cazuri. doar esti om.
Daca perfectiunea nu exista,, am inventat-o eu pe parcurs, sa tii minte vorba asta
Si modestia tot tu ai inventat-o?
Iubirea e cel mai frumos lucru de pe pamant atunci cand e impartasita. Asteapta si vei gasi si tu persoana potrivita.
Pentru ca nu o intelegem, nu suntem educati, multi o intelegem gresit si incepem sa ne amagim cu lucruri si ganduri false.
anonim_4396 întreabă: