| ramona_1444 a întrebat:

De ce iubirea doare? eu personal de fiecare data cand iubesc sunt ranita!

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Iubirea doare pentru ca iubirea este ce iti doresti cel mai mult. Este ceva normal atunci cand vrei o iubire pura. De obicei iubirea doare atunci cand iubim singuri. A iubi inseamna nimic in fond (,, A iubi inseamna nimic, a fi iubit inseamna ceva, a iubi si a fi iubit e totul " ).

8 răspunsuri:
| DonGiovanni a răspuns:

Depinde de mentalitate. eu unu nu simt nimic, deoarece imediat gasesc alta.

| clauss a răspuns:

O intrebare grea, pentru ca durerea pleaca din suflet

| RetroX a răspuns:

Nu ai gasit inca persoana potrivita. o sa vina si ziua aia si o sa vezi ca nu o sa mai doara! big grin >big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deoarece nu se poate explica acest "fenomen" sau "termen". Cand iubesti cu adevarat nu astepti nimic in schimb si iti doresti ca acea persoana sa fie fericita indiferent de sentimentele tale. Nu poti obliga pe cineva sa simta la fel asa cum nimeni nu poate sa iti spuna tie pe cine sa iubesti. [ La fel cum iubirea este practic in tine... nu trebuie sa o cauti sau sa te intrebi cum sa ajungi la ea ]
Daruirea, sacrificiul astea te fac sa gandesti aceste lucruri. Tuturor ni se intampla sa tinem mult la cineva care, desi gandim ca nu ar trebui sa o faca pana la urma ne va dezamagi. Dar, ajungi de unde ai plecat, o iei de la capat si iti doresti sa uiti. Sunt lucruri care nu se uita niciodata oricat efort am depune pentru a uita. Vei intalni persoana potrivita care nu te va rani desi, uneori fara sa vrem facem rau celorlalti considerand ca asa este mai bine. De exemplu atunci cand esti mintita gandeste-te inainte de a acuza. Mintim doar pentru a nu face o persoana sa se simta prost, pentru a nu o rani, pentru a nu ii da motive sa isi piarda increderea in ea.

| marsy a răspuns:

Asha e iubirea. cine nu sufera nu iubeste! Depui mult suflet. love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deoarece nu`ti alegi prea bine persoanele pe care sa le iubesti

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Doare atunci cand iubirea nu este impartasita.

| samantha a răspuns:

Eu una nu va inteleg absolut de loc cand spuneti ca iubirea doare sau cand spui ''te iubesc'' as vrea sa pot simti si eu iubirea da pana a cum pentru mine sentimentele si emotile mi se pare o mare pierdere de timp