| adsfsf a întrebat:

De ce jocul de Poker este permis doar celor peste 18 ani, chiar daca se joaca pe mize virtuale? Adica, pokerul este mai mult un joc de strategie decat de noroc...

5 răspunsuri:
| Catalion a răspuns:

Ca sa nu corupa mintea copiilor. Adica sa nu ii faca pe cei mici sa fie dependenti de jocul ala si pe urma sa inceapa sa joace pe mize adevarate.

| adsfsf explică:

Chestia e ca joc pe Pokerstars.net unde totul e 100% gratis, dar tot imi cere sa am peste 18 ani. Eu cred ca varsta de la care ai putea juca poker ar fi de la 14 ani in sus (in caz ca e cu mize reale) si 18 daca e pe bani adevarati.

| carmen1429 a răspuns:

Pai poate ca majorii au mintea mai stralucita si au mai multa experienta, si atunci ar putea sa joace pe mize reale, insa daca joci si pierzi si nu platesti din incapatanare, poti intra direct la puscarie si esti pe cont propriu te ia pe tine la raspundere, nu pe parintii tai! Sunt jocuri de poker care merg jucate de copii sub 18 ani dar probabil cele online, caci daca iti faci cont si doar pretinzi ca ai 18 ani daca ai vrea sa joci pe mize reale, iti va cere sa inscri un card dupa care o sa poti juca si iti va extrage suma de bani pe care ai cerut`o...

| makavelli a răspuns:

Din propria experienta spun ca aceasta restrictie este corecta, fiindca daca tu ai juca sa zicem la 14 ani cum ai spus tu, si ai tot juca, devii dependent, dupa aceea joci si tu poker cu prietenii afara, iti vine o idee sa bagi si bani, apoi ramai fara ei...Fiindca esti copil si mintea ta inca nu pricepe asta, dar la 18 ani iti dai seama ce se poate intampla daca faci vreun pas gresit. Sper sa intelegi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa afli cand implinesti 18 ani