Probabil pentru ca ai probleme cu hormonii de crestere si nu esti inca dezvoltat.
O investigatie medicala, facuta la un medic endocrinolog, ti-ar ajuta enorm la stimularea dezvoltarii tale si probabil la cresterea cucului.
Am 13 ani si am înălțimea 1.51 trebuie sa merg la endocrinologie neapărat sau îmi creste când mai cresc în ani?
Esti intr-adevar micut si de statura, dar 3 cm de cuculet, este mult prea putin pentru anii tai.
Mami, lasă tu endo(crinologii) și cucii și hormonii și alte bazaconii ce ți-au mai zis unii savanți atoateștiutori și vezi-ți de jocuri, școală... reluăm discuția peste vreo 4-5 ani
Mergi si vorbeste cu tata sau cu mama..nu o sa fie "panica".
Si cum sa ii spun? Și pana la urma dacă nu merg se rezolva dacă cresc în ani?
Cu curaj..repet nu este ceva grav..sa ci sa ne spui cum s-a rezolvat
Am citit cum as avea probleme cu hormonii cum pot rezolva fără sa merg la doctor?
Se zice ca barbatul poate sa le faca pe toate mai putin sa nasca..mergi la doctor.o sa fie bine..meegand la doctor ai rezolvat problema pe jumate..sau vraci..cum vrei sa ii spui tu.
Calmează-te, încă ești destul de mic, când vei mai creste în ani, te vei dezvolta foarte mult și atunci dragonul va creste și el, pana atunci bucurate de vârstă.
anonim_4396 întreabă: