Pentru ca orice s-ar spune, baietilor le place ca personajul feminin sa fie cu adevarat feminin.
Majoritatea prefera ca prietenele lor ( nu doar iubitele) sa nu fie vulgare, sa aiba gratie in limbaj si atitudine, pe linga multe alte calitati.
Ori fumatul( ca si alcoolul ) nu intra la punctele cu plus.
E vorba de persoana, dar eu ca nefumator nu vreau sa am o prietena fumatoare pentru ca mi se pare dezgustator si parca vulgar.
De multe ori ne dorim ca partenerul/partenera sa aiba calitati mai multe decat avem noi. Apoi, mai exista si ipocrizia...
Cel mai probabil din cauza mirosului pe care il lasa fumul; oricum, parerile sunt subiective, pentru ca sunt o multime de barbati care considera femeile fumatoare ca fiind foarte sexy (fantezii gen "Basic instinct")
Eu sunt baiat si nu am nimic impotriva cu fete fumatoare. Dar poate unii nu vor sa se sarute cu o fata si sa simta acel fum in gura lor, nu stiu. chiar nu stiu, dar eu nu am nimic impotriva.
Sunt baieti carora le plac,carora garantat nu si carora le este indiferenta situatia!
Eu fumez, iubitul meu nu, nu pot spune ca ii este indiferenta situatia ( imi mai spune din cand in cand sa le las) dar nici el nu se desparte de mine pentru ca fumez! el asa m-a cunoscut, dar asta nu a fost un defect in relatia noastra!
Repet, nu toti baietii sunt la fel!
Pentru ca atunci cand le saruta e ca si cand ar saruta o scrumiera... parerea mea.
justHISgirl întreabă:
alexiss_9225 întreabă: