| PiatraMica a întrebat:

De ce la baieti le este scarba de ciclu sau de fetele pe stop de ex: eu am un var care daca aude ca mi-a venit ciclu face ca trenu ( e razator raw) am 12 ani si mi-a venit la 11 rolling eyes dar nu inteleg e ceva normal ce li se pare asa paranormal :O pe bune acum de ce va este scarba de astfel de chesti? ca sunt normale...nu este femeie sanatoasa fara ciclu...

6 răspunsuri:
| wolder a răspuns:

Pai...sunt ei asa fiindca nu stiu despre ce e vorba!
Daca si noua ne-ar fi scarba de ce au eioh go on

| ThePunisher a răspuns:

Face asta numai ca sa te necajeasca... E normal sa ai ciclu, nu are rost sa radem sau sa ne scarbim de astfel de lucruri, ca oameni suntem. Stai linistita, tu nu ai nicio problema, el trebuie sa mai creasca, si o sa isi dea seama ca nu e nimic in neregula cu menstruatia.

| SeteĐeSâng a răspuns:

Da.Poate sunt normale.Eu sunt fată dar nu cred că ţie nu îţi este scârbă de menstruaţia băieţilor, ştii la ce mă refer nu? Şi e normal să le fie scărbă de ceva ce iese pe zona pubiană, dar ciclul nu este ca orice sânge, el miroase urât chiar şi prin pantaloni. Chiar şi mie mie scârbă uneori de el, poate că ţie nu ţie scârbă nici de ''pipi'' pentru că ciclul vine tot pe acolo pe unde vine si ''pipi''. O zi buna!

| botyk_1544 a răspuns:

Peii ei nu stiu ke este...si in plus...si mie mie skarba dar n-am ke fake:p

| IM5 a răspuns:

Pai.poate ca n-a acum sunt lucruri mai secrete pe care un baiat nu trebuie sa le afle asa ca este putin jenat si el ca ii spui din astea(de femeie)nu stiu poate

| yellowalien a răspuns:

Toate femeile normale si sanatoase au ciclu.
Problema e ca majoritatea baietilor(majoritatea, nu toti, sa nu-mi sariti in captongue) sunt foarte imaturi pana pe la 16-17 ani, chiar mai mult. O sa le treaca mai tarziu si cand vor intelege aceste lucruri si vor avea o relatie stabila cu o fata n-or sa se mai strambehee hee.