Li se spune asa doar din rautate, de obicei ii numesc tocilari pe cei ce invata mult si isi dau silinta sa ajunga cineva in viata, sa ia note bune, sa isi faca temele.Sunt numiti tocilari de obicei de altii pe care nu ii duce capu' si pierd timpul fara sa incerce sa faca ceva bun pentru ei insisi, nu pentru altii. Funda?
Tocilarii sunt handicapatii aia care se cred smecheri ca au media 10 la romana, geografie, istorie, dar la matematica si alte materii care-ti cer sa gandesti cat de cat, sunt bata.Mai handicapati sunt cei care nu sunt in stare sa faca diferenta intre o persoana inzestrata cu inteligenta nativa si individul care sta 24 de ore cu barnaul in carte, pentru a invata mecanic cateva fraze de rah*t, care oricum n-o sa-i foloseasca niciodata.
Asta este treaba, acesti tocilari invata strict pentru note, se bazeaza doar pe invatat mecanic, isi ingradesc gandirea logica.Nu am nimic cu cei care nu au inclinatii spre stiintele exacte, mereu am apreciat inteligenta celor specializati in literatura.
Nu ai cum sa ma raportezi, deoarece prin comentariul meu m-am referit strict la o idee, nu la o persoana.Nu am jignit pe nimeni, doar mi-am exprimat parerea.
Destept-asa te-ai nascut, prinzi repede.
Tocilar-prinzi greu, inveti mult pentru a sti.
Oamenii care ii numesc tocilari pe cei destepti sunt prosti pentru ca ei nu pot face diferenta dintre destept si prost.
Pentru ca sunt fraieri cei care se exprima asa deoarece copii destepti sunt cei care invata prin logica iar tocilarii invata ca niste papagali. Singura asemanare este ca si cei destepti si cei tocilari au note foarte bune
Pentru ca, intervine invidia, ciuda.
Cei mai "prosti", mai putin inteligenti ii ataca astfel incat sa-i traga pe cei "tocilari" dupa ei.
Hai ca esti proasta!
inteligent=persoana care invata logic
tocilar=persoana care invata mecanic
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
croissant întreabă: