Lumea evoluează,au fost homosexuali dinainte sa te naști tu doar că au preferat să țină asta secret și să se comporte că alții că să nu fie văzuți altfel,acum totul s-a mai schimbat și lumea s-a mai obișnuit cu genul asta de oameni și nici nu ii intereseaza.
Fiecare are felul lui de a fi până la urmă,tu cum ai vrea sa fie lumea? vrei sa fie toți la fel? nu e posibil, fiecare e diferit, nici macar frații nu se aseamănă intre ei, chiar daca sunt gemeni tot o sa fie deosebiri intre ei.
Moda apare si dispare, prin anii 2000 sau chiar mai devreme de atunci vedeai multi bețivi care miroseau numai a tutun sau alti adolescenți cu cercei in buza sau in ureche cu parul vopsit sau fete cu parul vopsit in verde și cu tatuaje, și atunci chestiile astea erau normale si sunt și acum, nu suntem în anii 60, suntem liberi să fim cum vrem.
Exagerezi In Romania nu exista asa multi homosexuali si la cat de multa ura exista impotriva lor, cu siguranta nu se afiseaza pe strada asa cum ai mentionat tu. Imi pare rau ca exista aceste prejudecati si ca lumea nu incearca sa inteleaga si partea lor.
In fine,
Good luck.
Eu sustin lgbt chiar daca sunt hetero dar cam exagerezi la partea ca 'vezi numai homosexuali pe strada'. Din contra caci in Romania nu prea vezi homosexuali asa des. Insa la faza cu adolescentii obsedati de telefoane, feminismul de care dau dovada baietii adolescenti, nici eu nu sunt de acord absolut deloc. Generatia asta o sa se duca de rapa daca continuam in halul asta
12344fujbujh întreabă:
Idkrjek întreabă: