| naviDIabLO a întrebat:

De ce lumea face glume pe seama boschetarilor?

Răspuns Câştigător
| marrr a răspuns:

Nu se zice "mai superior ca", ci" superior (lui)".
Se fac glume pe seama lor, intrucat ei nu au un serviciu si traiesc doar din ce le dau altii. Nu neaparat glume, dar se spun lucruri urate despre ei tocmai din motivul ca in viata ni se da cel putin o posibilitate, iar probabil ca ei au ratat-o sau au ignorat-o.De aceea au ajuns pe strazi.

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Pentru că nu sunt apărați de nimeni, sunt nevoiași și la mila altora.
Ăsta este sistemul funcționabil în România.
Pa, pa.

| Farcas a răspuns:

Cei care fac misto de oamenii strazii se cred mai superiori ca ei, dar de fapt nu sunt happy

| gabryel a răspuns:

Pentru ca ei se cred mari barosani, bogatani dar daca ar fi pe picioarele lor (si ma refer la tineretul care e tinut de parinti acasa pe banii multi) si ar vedea ce inseamna viata adevarata cu toate greutatile ei nu ar mai face glume pe seama amaratilor fara casa.

| thealchemist a răspuns:

Pentru ca sufera de un fals simtamint de superioritate.

| multimoak a răspuns:

Ca sunt boscheti cu picioare? Unde ai mai vazut tufisuri umblatoare?

| gyorgya a răspuns:

Pentru ca nu au dus niciodata viata pe care boschetarii asa cum li se spune o au.indiferent de om indiferent de ceea ce fac ei, pe parcursul vietii mele am invatat ca nu trebuie judecati si luati la misto, la urma urmei sunt si ei oameni, au si ei suflet.nu poti sti niciodata ce-ti rezerva viata.insa aceste persoane pline de rautate nu se gandesc niciodata ca pot ajunge in aceeasi situatie.sunt oameni care odata au avut si eu o viata normala, o casa, o familie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca marea majoritate a boschetarilor sunt oameni slabi, care se complac situatiilor de orice fel, renuntand la a mai lupta pentru o viata mai buna. Niste distrusi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Timea, gresesti. Sunt mai supriori decat ei, pentru ca ei isi fac un scop in viatawinking.
Poi ce sa faca si ei? Plictiseala e cucoana marewinking.

Întrebări similare