| Raul_2848 a întrebat:

De ce lumea ma crede gay? Inca din clasa I toata lumea se lega de mine ca is prea feminin sau isi bateau joc de mine si imi ziceau ca sunt gay.
Eu stiu ca nu sunt, imi plac DOAR fetele si le-am zis asta si ei tot au continuat. Am avut si cateva prietene (5-6) dar eie tot au continua cu glumele astea.
Una dintre probleme ar fi ca desi am si prieteni baieti cunosc si multe multe fete cu care ma inteleg destul de bine. Una dintre ele mi-a spus ca sunt prea feminin. Cum as putea sa scap de feminintatea asta? (Nu sunt GAY nici BISEXUAL imi plac 100% fetele)

8 răspunsuri:
| Aiicha a răspuns:

Daca nu ii duce mintea, lasa-i in pace! Degeaba le arati contrariul ca ei tot vor continua, asa ca arata-le ca nu-ti pasa, i-ai in ras si fa-le si lor ceea ce iti fac si tie sa vada cum ewinking

| EX a răspuns:

Depinde si cum te imbraci.

| CookieRaider a răspuns:

Is niste prosti fara sentimente am un coleg asa.adika nu e coleg cu mine dar e in alta clasa eu ma inteleg super bine cu el... si fata cre a zis ca esti feminin :l mm nu stiu so fi scapat :]] dar e bine ca te intelegi cu toti. lasa prosti de o parte :]]

| Carlene a răspuns:

Sunt doar Invidiosi happy

| inghetsatacufistic a răspuns:

Probabil ar trebui sa fi mai tupeist.

| iuliclaw a răspuns:

Si eu am o problema asemanatoare dar crede-ma nu ma intereseaza ce zic alti baieti, atata timp cat fetelor le place, mie imi place.Ce mai conteaza lelly are dreptate ii roade invidia laughing

| Ododododo a răspuns:

Cred ca esti Metrosexual adica se preocupa respectivu baiat ft mult de el

| Raul_2848 explică:

Inghetsatacufistic : probabil ca dabig grin nu am prea mult tupeu adica is sociabil vorbesc cu toata lumea dar nu sunt mega tupeist
Getalife: Faza ii ca eu ii i-au pe tot in gluma si ei au momente cand zic ca doar glumesc dar deja incepe sa ma deranjeze si le-am zis sa termine cu glume de genu si eu au continuat.
Ex:Nu stiu daca e vorba de cum ma imbrac sau mai mult de cum ma comport. Nu cred ca port haine feminine adica nu am niciodata blugi mulati sau tricouri roz mulate pe corp de obicei o pereche de blugi albastru inchis cu conversi tricou si o camasahappy