anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce luna asta nu mi-a venit? Sunt ingrijorata. E ceva rau?

5 răspunsuri:
| gabrielutzu a răspuns:

Probabil a fost o eroare de sistem a celor de la posta, s-o fi blocat reteaua, ca din cate stiu eu, postasii nu or facut greva zilele astea...
Oricum, stai linistit o sa vina sigur luna viitoare si o sa fii multumita ca o sa ai pensia pe doua luni odata.
Pana atunci descurca-te si tu cu economiile pe care le ai, bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca ai avut relatii sexuale, este destul de probabil sa fi ramas insarcinata, mergi la farmacie si cumpara un test. daca nu ai avut relatii probabil ca este o dereglare.in amandoua cazurile trebuie sa mergi la un ginecolog, si asta cat mai repede.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Depinde cati ani ai si daca ai avut contact sexual. daca esti foarte tanara, menstruatia ti-a venit de cateva luni, pana intr-un an si nu ai avut contact sexual, atunci e o dereglare normala, nu trebuie sa te ingrijoreze. daca situatia se prelungeste mai mult de doua luni, vorbeste cu mama ta sa te duca la medic.
Daca ai avut contact sexual, e probabil sa fii insarcinata. Pentru a afla sigur, fa-ti un test de sarcina (cumparat de la farmacie) din prima urina de dimineata.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Poti fi insarcinata (daca ai avut contact sexual) sau dereglare hormonala daca nu ai avut.Pentru prima varianta fa un test de sarcina, apoi pentru ambele variante trebuie mers la un control ginecologic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sincer nu stiu daca e ceva rau...nici mie nu mi-a venit o luna si nu mi-am mai facut atatea grijiwinking... o sa se rezolve