Poate o depresie sau stres de la scoala sa stii ca la 12 ani nu e in regula sa te simti asa vb cu mama ta sa mergeti la doctor si poate problema o a se rezolve, sau poate chiar familia ti-a provocat asta daca te certi cumama ta sau ai tai s-au despartit sau unul din parinta a murit sunt multe motive dar important e sa faci fata cu bine.incearca sa dormi mai mult,relaxeaza-te si mai iesi cu prietenii uita de problema fa ceva extra scolar cum ar fi:inotul,tenis,handbal,volei,picteaza,canta la un instument care iti place, incearca sa faci la scoala o zi in care sa vedeti toata clasa voastra uj film,unul sa aduca laptopul,altul filmul si fiecare sa aduca ceca de mancat sau de baut asa va mai relaxati si puteti chema si profesorul/a preferata asa va mai relaxati(noi asa facem)sau o ora cand faceti terapie de grup ziceti fiecare ce problema aveti si fiecare se gandeste cum sa il ajute pe celalatl,dar problemele voastre sa ramana confidestiale, numai voi sa le stiti si nu iti fie frica sa vb despre ce te supara cateodata si dusmanul te poate ajuta cu un sfat(noi asa am facut si acum ne intelegem mult mai bine, ca clasa)
Buna! Nu-ti pot raspunde la aceasta intrebare pentru ca si eu sunt in aceeasi situatie...asa ca mi-ar placea sa aud mai multe raspunsuri poate asa o sa inteleg si eu ceva.