Ca sa mai dau un exemplu de chitrosenie:
M am lasat de fumat, gandindu ma, ca o sa mi fie mai bine pe viitor, si o sa ma ajung cu banii altfel...
Nu e la misto pusa intrebarea asta
am fumat de la 12 pana la 19 ani
la 19 ani am fost fortat de imprejurari
Familie, fosta iubita(care nu suporta fumatorii)Bani, sanatate...
Este bine sa mai deschizi portofelul din cand in cand, insa lumea te-ar crede usor de manipulat daca exagerezi.Eu as zice ca esti un economisitor. Ajuta, dar fii atent!
E bine ca procedezi asa, zile la muritorii de foame ca prin bani se fac dusmanii si preferi sa-i dusmanesti tu neajutand cu banii tai. Cine vrea sa fie prieten cu tine fara sa ajuti cu bani bine cine nu, nu.
Nu nu e nimic nu-ti face griji in realitate ce te preocupa pe tine este sa isi faca o imagine gresita despre tine si sa creada ca mereu o sa le dai bani asa ca primul la care o sa vina o sa fii tu acela si eu sunt cam la fel nu-ti face griji
Ma transform?
Mor, cand ii vad pe alti (prieteni de ai mei)zicand
"nu am bani sa trec strada", i am bagat la aparate(jocuri de noroc) sau i am dat pe tigari si bautura
sau poate o fii din cauza ca asa am fost invatat de mic, cu bani putini
ai mei nu aveau de unde
si daca vedeam saptamanal 3-4 lei ziceam ca am castigat la loto
Probabil...poate te vei obisnui mai tarziu cu acest stil de viata, insa nu esti un ciudat.Gandeste-te ca, peste ani, in timp ce,, prietenii" tai care te judeca acum si te fac in toate felurile vor ajunge pe strazi, cu nasul in diferite mizerii, tu vei putea economisi banii pe o casa, o masina, sau chiar o afacere, iti vei putea face o viata.Bafta la dramuit banul!