| Sadop a întrebat:

De ce ma indragostesc asa greu? Nu stiu, se intampla rar si de obicei de persoane cu care o relatie ar fi imposibila.
Vad in jurul meu persoane care se indragostesc, sa zic asa, si de doua ori pe zi.
Funda!

5 răspunsuri:
| BndVictoria a răspuns:

Nu e bine nici sa indragostesti imediat, dar nici greu.Gaseste in echilibru!

| Sadop explică (pentru BndVictoria):

Intalnesc o persoana, vorbim, totul e ok, incel sa-l plac, sa-l simpatizez, dar la fluturi in stomac si alte alea se ajunge rar. Iar de obicei, nu ma indragostesc de persoane foarte apropiate mie, cu care vorbesc, glumesc, socializez, etc.

| BndVictoria a răspuns (pentru Sadop):

Eu mai mult prefer pe cineva care sa se indragosteasca mai greu, ci nu una care sa se indragosteasca repede.Nu e nimic rau in cea ce spui tu, la timp iti vei gasi persoana potrivita.E bine ca nu pui suflet repede, eu pun ...si de multe ori regret.Esti un norocos din punctul meu de vedere pentru ca suferi mai putin ca noi cei care punem suflet.Bafta!

| SonnyaMoustache a răspuns:

Daca e de doua ori pe zi nu inseamna ca te-ai indragostit.Te-ai indragostit atunci cand nu te poti gandi la altceva decat la el, ai fluturi in stomac cand il vezi sau auzi de el, etc.
Poate pur si simplu nu e vremea. Cand o sa te indragostesti o sa le multumesti celor care nu au vrut sa fie cu tine ca nu au vrut.

| Sysi a răspuns:

Probabil ca esti o persoana mai retrasa..parerea mea este ca o sa gasesti persoana potrivita la momentul potrivit happy