Stiu ca e greu dar incerca sa te porti indiferenta cu el nu-l suna, nu ii trimite mesaje nimic daca vrea sa fie cu tine sigur iti va scrie daca nu e simplu BAIETI MAI SUNT NU E PRIMUL SI NICI ULTIMUL DIN LUME ti-o spun din proprie experienta! si cit despre inselat iti pot spune doar un status super fain "o vorba de pe strada O stiu toti ai mei … " cele mai multe TarFe nu~s Femei" pot foarte usor s te insele cu alta in timp ce tie iti rosteste ca te iubeste dal dracu)
Ii place de amandoua, si daca ar putea ar fi cu amandoua in acelasi timp. Ca cineva ar putea sa iubeasca la fel de mult doua fete cum altul iubeste pe una singura este discutabil, dar in cazul tau vad ca este destul de indiferent la suferinta ta, si atunci nu mi se pare ca te iubeste cu adevarat.
Eu am o rel d 2 ani m-a inselat si l`am iertat iti zic eu ca va place p amandoua si vb aia incearca sa joace la 2 kpete trateaza`l cu indiferenta nu`i cere explicatii unde se duce cu cine, c face etc...nu`l suna des nu`i da msj.si ai sa vezi ca totul va fi bine pentru tinebaieti sunt p toate drumurile si ai sa dai d unu care o s ate respecte si o sa te iubeasca asa cum meriti:*ai grija d tine. daca ai placere sa vb bg id meu rasfatsatata si vb acolo:*