| naviDIabLO a întrebat:

De ce ma respinge toata lumea si nu ma accepta? Am incercat dar nu inteleg dc nu ma accepta nimeni...

8 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Pentru ca ai facut crima sa fi tu insuti. E grav.Lumea n-are nevoie de oameni originali, ciudati ci de copii xerox ale lorwinking
Adaptarea e cheia supravietuiriiwinking

| HBK a răspuns:

Probabil tu ai o fire mai dificila, greu de acceptat pentru ceilalti din anturajul tau. Daca iti sunt prieteni adevarati, te vor accepta si te va ajuta sa te integrezi mai usor in grup asa cum esti.

| anss23 a răspuns:

Depinde de cum te comporti cu ei. da-ne mai multe detaliihappy

| Adya20 a răspuns:

Daca ai explica mai mult. te-as putea ajuta, insa ceea ce pot sa-ti spun.si eu stiu cum e sa fi respins. o perioada umblam singura chiar din cauza ca sunt total diferita de ceilalti si nu ma acceptau cum sunt eu, majoritatea incercau chiar sa ma schimbe pana cand am zis stop! Daca imi detaliezi iti explic mai multe

| StaRmAgiC a răspuns:

De ce sa te respinga?
Nu cred ca ei sunt mult mai presus decat tine.Conteaza foarte mult sa ai si incredere in tine.Sa fii prietenos.Sa nu fii nici prea bun dar nici prea rau.
Ca daca esti prea bun esti luat de prost si daca esti prea rau esti luat drept nebun.
E bine sa fii tu insuti.Sa dai dovada de bun simt si respect la cei din jurul tau.
Fa-te placut prin ceea ce esti, fii mai zambaret, iubitor, optimisthappy
Ca sa fii asa trebuie sa te placi pe tine in primul.Sa-ti placa asa cum esti tu.
De fiecare data cand te simti trist si singur incearca sa faci anumite chestii care te fac pe tine fericit.
de ex (sa joci jocul tau preferat, sa-ti cumperi un anumit lucru care iti place, sa mananci prajitura ta favorita, sa dansezi sa asculti muzica, sa inventezi jocuri etc.) sunt multe.
Dar ca sa te accepte cineva asa cum esti tu si tu trebuie sa le demostrezi ca esti mult mai bun pe cat cred altii.

| raidu2004 a răspuns:

Cine stie ce le-ai facut laughing. Acum serios nu trebuie sa ii bagi prea mult inseama si sa nu te mai intereseze parerea lor, mai bine ai incerca sa iti faci 2-3 prieteni dar adevarati decat sa te chinui sa fi scceptat de lume Asta este parerea mea daca te ajuta cu ceva ma bucur daca nu sper sa se gaseasca cineva mai avizat. sal

| Limba a răspuns:

Ce zodie esti? happy

| andreycristiano a răspuns:

Si eu am aceeasi problema da cu colegii ma ajuta cineva va rog::::::::