Lucreaza la "increderea de sine", invata sa "te cunosti destul de bine", citind articole de dezvoltare personala, care te vor ajuta cu siguranta(iti zic din propria experienta).Cu timpul chestia asta se va ameliora.Pana atunci, construieste-ti o personalitate de admirat, si invata sa nu te mai compari cu alte persoane.In timp ce tu te compari cu ele, altii ravnesc sa fie ca tine.Nici nu iti dai seama cate calitati ai sau cate poti avea, pana nu incerci sa vezi. Fara frica, fara descurajari, e viata ta si tu ai dreptul sa ti-o administrezi asa cum consideri tu ca e mai bine.Si sa ti-o traiesti.Sunt niste chestii minore, care iti stau in cale catre o viata frumoasa, caci asa e, viata poate fi si frumoasa daca lupti un timp ca sa fie ea asa, dar te asigur ca merita.Incearca sa evoluezi pe planurile in care crezi ca nu esti bun.Crede-ma poti fi bun in majoritatea domeniilor,dar trebuie sa iti invingi neincrederea aia,pentru ca nu te ajuta deloc,te face sa stai pe loc.Fa ceea ce se poate,poate nu ai fii cel mai frumos,dar compenseaza printr-o frizura interesanta, prin inteligenta, felul
cum te exprimi, umorul de calitate, si pana la un moment vei atrage oamenii, si am vazut cu ochii mei asta la niste cunostinte apropiate.Multe persoane care nu erau cu cel mai frumos chip, dar care atrageau prin farmecul lor pe care si-l creeasera.Ptr ca oamenii te vor admira in primul rand pentru personalitate, frumusetea este trecatoare.Si nu vei putea fi mai bun decat toti, e imposibil.Sa avansezi in asta si sa urci trepte,asta da.Dar nu ai cum sa ajungi in varful tuturor, pana la urma nu exista omul acela care are inteligenta, desteptaciunea, frumusetea, abilitatiile in anumite domenii, toate date la maxim.
Îmi place foarte mult raspunsul tau.rectific nu am spus ca sunt urat si doar cred etc.deoarece am avut o viata grea poate e si o mica depresie sau sunt descurajat. esti cumva psiholog? Ai dat un raspuns ce mi-a placut mersi.
Poate ca sunt, stiu ca tu pui intrebarea ca iti spunem ca frumusetea nu conteaza si ca esti bun
Tie trebuie sa-ti pui intrebarea. Intreaba-te de ce nu ai mai multa incredere in tine. Intreaba-te pana-ti raspunzi, apoi schimba ce trebuie schimbat.
De ce nu ai mai multă încredere în tine? După ce te maturizezi scapi și de complexul asta. Nu uita că mereu o sa existe cineva mai bun sau mai frumos ca noi dar daca stam sa ne descurajăm înseamnă " prostie curata " trebuie sa ne vedem pe noi propia persoana cea mai minunata din univers.